Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Archive for January, 2014

image_pdfimage_print

Peningkatan kos sara hidup dan apa tindakan seterusnya?

Wah .. di mana-mana pun sekarang ini ramai yang membicarakan tentang peningkatan kos sara hidup dengan kedatangan tahun 2014. Pelbagai isu kenaikan harga barang keperluan, harga petrol, kenaikan kadar tarif elektrik dan pelbagai kenaikan lagi menjadi topik perbualan samada di facebook, twitter ataupun di kedai-kedai kopi. Peningkatan barangan dan kos  [ Read More ]

Continue

Konsep bisnes impian saya

Salam sejahtera semua. Ramai orang mempunyai citarasa tersendiri mengenai bisnes impian masing-masing. Dalam penulisan blog saya pada kali ini saya nak ceritakan apakah konsep bisnes impian yang saya inginkan ! Sebagai seorang yang selesa menjalankan bisnes dari rumah (home based business), saya mencari-cari konsep bisnes yang sesuai dengan cara saya  [ Read More ]

Continue

Apa yang menariknya membina blog anda dengan wordpress adalah kerana terdapat begitu banyak plugin yang boleh di gunakan untuk meningkatkan ranking di dalam enjin pencarian, menambah kegunaan blog, memudahkan sesuatu task atau kerja di jalankan di dalam wordpress dan banyak lagi. Pendek kata jika anda memerlukan sesuatu yang anda mahu  [ Read More ]

Continue

Kebaikan rx crystal stemcell

Ramai nak tahu apakah kebaikan rx crystal yang di pasarkan oleh Rx International dan merupakan formula daripada Dato Dr Nordin Darus. Di sini adalah penerangan dan soal jawab rx crystal dari fb page Dato Dr Nordin Darus. 1. Apa itu RxCrystal? Formula hablur 100% natural yang boleh bantu lebih daripada  [ Read More ]

Continue

Rx Crystal pemangkin kepada stemcell semulajadi

RxCrystal atau juga di panggil Rx-crystal ialah satu bahan elemen asas yang menggunakan sumber alam semulajadi seperti garam, gula dan air. Ianya di proses sehingga menjadi satu bentuk ¬†atau pola yang bertindak sebagai rujukan kepada stemcell (stem cell) atau sel tunjang untuk penjanaan sel seterusnya dan mampu melahirkan pelbagai jenis  [ Read More ]

Continue

Cara buat blog dengan wordpress

Ramai yang sudah memiliki blog. Kebanyakkan mempunyai blog samada dengan blogger ataupun dengan wordpress. Namun tak ramai yang tahu cara buat blog dengan menggunakan self hosted wordpress. WordPress adalah landasan membuat blog dengan berkesan kerana ianya adalah mesra “search engine” ataupun enjin pencarian. Lebih mudah meningkatkan ranking web atau blog  [ Read More ]

Continue

Pelan Pemasaran Rx International Rx Crystal

Pelan pemasaran Rx International iaitu syarikat yang menghasilkan produk popular Rx Crystal memang memberikan pulangan yang lumayan. Oleh kerana trend ataupun arus semasa sekarang adalah ke arah pelan hybrid 2 kaki maka pelan pemasaran Rx International juga di cipta ke arah yang sama. Di kenali sebagai Pelan Momentum, Rx International  [ Read More ]

Continue
image_pdfimage_print

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Ganoderma Gano Excel

Kali ini saya nak cerita sikit tentang perjalanan bisnes saya ...

Twitter updates

No public Twitter messages.