Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Archive for June, 2014

image_pdfimage_print

Ramai yang berimpian untuk menjalankan perniagaan sebagai salah satu landasan untuk mencapai matlamat kewangan. Namun ramai yang tidak mempunyai kesempatan kerana : tiada modal tiada masa Namun di zaman IT yang serba canggih ini sudah pasti anda ada alternatif dan pilihan yang boleh di buat dengan modal yang rendah dan  [ Read More ]

Continue

Siapa di luar sana yang hobinya memang suka minum kopi? Sudah kah anda mencuba Cafelatte atau pun Black Coffee dari Organo Gold? Jika sudah, apa komen anda? Sedap? Lazat? Rasa macam nak minum lagi ? Jika anda seperti saya, seorang yang suka minum Kopi, jawapannya adalah YA. Memang sedap dan  [ Read More ]

Continue

Petua mendapatkan Kad perubatan (medical card) percuma

Kos perubatan yang semakin meningkat semakin menyukarkan untuk orang ramai mendapatkan perubatan yang baik di hospital-hospital swasta. Di samping itu peningkatan kos sara hidup juga membantutkan ramai orang daripada mendapatkan kad perubatan daripada syarikat-syarikat insurance ataupun takaful. Tidak dapat di nafikan kad perubatan pun bukannya murah, untuk satu famili bagi  [ Read More ]

Continue

Bulan Ramadan iaitu bulan puasa untuk tahun 2014 semakin dekat. Tak sampai 2 minggu lagi, umat Islam akan menyambut kedatangan bulan Ramadan, bulan yang penuh dengan keberkatan. Sempena bulan ramadan yang akan datang, pastinya ramai yang mahu menjalankan ibadah berpuasa dengan jayanya. Untuk memberikan anda tenaga dan kekuatan di dalam  [ Read More ]

Continue

simkad prepaid onexox menawarkan skim user get user

Anda perlu dengar simkad XOX? Pernah ? Ianya menggunakan platform dan line Celcom. Jadi dari segi liputan dan kawasan yang mempunyai line celcom, sudah pasti akan adanya line xox. Bagaimana pula dengan ONEXOX? Adakah anda pernah mendengar mengenainya? ONEXOX di lancarkan pada Januari 2014 dan adalah merupakan satu program simkad  [ Read More ]

Continue

Kebaikan jeli gamat emas keluaran Luxor Network

Sejak beberapa ratus tahun dahulu, masyarakat melayu telah menggunakan gamat sebagai ubat serbaguna dan makanan kesihatan untuk mencegah penyakit , kekal sihat dan cergas. Menurut lagenda Langkawi, Puteri Mahsuri menggunakan gamat untuk kesihatan dalaman dan juga luaran. Buku perubatan Cina yang terkenal juga mencatatkan kehebatan dan keberkesanan gamat yang di  [ Read More ]

Continue

Bahaya radiasi dari telefon bimbit (handphone)

Telefon bimbit merupakan kemudahan era moden dalam masyarat kita. Namun begitu, inovasi canggih ini mengancam kesihatan manusia. Kita terdedah kepada pelbagai bentuk sinaran setiap hari. Daripada gelombang mikro hinggalah sinar x. Kita sentiasa di kelilingi gelombang EMF (sinaran elekromagnet) Hampir 2 billion orang di seluruh dunia (26 juta pengguna di  [ Read More ]

Continue

K-ayurveda makanan herba tambahan

K-ayurveda adalah satu sistem amalan kesihatan yang lengkap untuk minda, tubuh dan juga jiwa. Ia bukan sahaja membantu melegakan simptom tetapi membantu memberikan manfaat kepada kesihatan am kita secara keseluruhan sambil berfungsi secara holistic demi kecergasan badan kita. K-ayurveda mengaplikasikan elemen-elemen, musim, planet dan bahagian-bahagian badan yang terlibat untuk mencari  [ Read More ]

Continue

Cuaca panas akibat daripada kesan El-Nino sedang melanda kita sekarang. Memang panas kan! Duduk di rumahpun boleh berpeluh walaupun ada kipas angin dan juga alat penghawa dingin. Di dalam suasana yang panas ini, elokkan di amalkan minum air hijau k-liquid klorofil kerana ianya bukan sahaja dapat menyejukkan badan malahan memberikan  [ Read More ]

Continue
image_pdfimage_print

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Ganoderma Gano Excel

Kali ini saya nak cerita sikit tentang perjalanan bisnes saya ...

Twitter updates

No public Twitter messages.