Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Satu permulaan yang baru !

image_pdfimage_print

Cepat sungguh masa berlalu. Sebulan berpuasa macam tak rasa apa-apa. Pejam celik pejam celik dah pun masuk hari raya yang ke 5.

Ramai yang masih lagi bercuti. Tapi masa-masa begini majoritinya sudah memulakan perjalanan untuk kembali ke destinasi masing-masing dan memulakan rutin kehidupan seperti biasa.

Terubat sudah kerinduan sanak-saudara dan ibu bapa di kampung. Ramai yang pulang berhari raya untuk bertemu kaum keluarga dan rakan-rakan zaman persekolahan.

Di kala inilah pelbagai cerita di keluarkan mengenangkan kehidupan semasa di sekolah. Ini lah masanya nak buat re-union, perjumpaan sana-sini dan rumah terbuka di merata tempat. Makan, minum, sembang-sembang bagi mengeratkan tali silaraturahim di antara satu sama lain.

Setiap tahun beginilah yang akan di alami oleh ramai daripada kita. Kini ramadan pergi sekali lagi, tahun depan InsyaAllah bisa ke temu di ramadan yang akan datang.

Datang dan pergi silih berganti perkara biasa. September ini aku juga ingin memulakan satu perjalanan baru. Satu cabaran yang baru.

Selamat datang September 2011.

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Ganoderma Gano Excel

Kali ini saya nak cerita sikit tentang perjalanan bisnes saya ...

Twitter updates

No public Twitter messages.