Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Kenapa Home Based Business Exfuze Seven plus

image_pdfimage_print

Sejak di perkenalkan kepada Exfuze Seven Plus oleh rakan saya pada bulan September tahun lepas, saya hanya sertai Exfuze dan membeli produk Seven plus untuk kegunaan sendiri. Di samping itu saya menulis pelbagai review dan pengalaman yang di perolehi dari pelbagai pihak yang secara langsung aktif di Exfuze.

Ramai yang menghubungi saya melalui blog post yang saya tulis tentang Exfuze Seven+ . Ada yang menyertai sebagai ahli Exfuze Malaysia dan ada juga yang hanya membeli produk. Yang berpuas hati dengan kualiti produk akhirnya mengambil keputusan untuk menjadi ahli bagi mendapatkan harga yang lebih murah dan menjimatkan.

Kini saya berhasrat menjalankan perniagaan Exfuze ini secara serius melalui internet. Lagipun sistem yang di perkenalkan oleh Exfuze memang amat sesuai dengan kaedah saya membuat promosi kerana selain daripada promosi, lain-lain proses di lakukan oleh Exfuze.

Exfuze adalah perniagaan Home Based Business yang boleh di lakukan di rumah sahaja kerana anda tidak perlu hantar produk kepada pelanggan, anda tidak perlu ke stokis beli produk dan anda tidak perlu hantar barang kepada jaringan atau downline.

Jika ada rakan niaga yang membuat order ulangan, mereka hanya perlu login ke dalam back office di internet dan membuat pesanan terus ke HQ. Dalam 3-4 hari produk akan sampai ke rumah melalui kaurier servis. Pelbagai kaedah pembayaran boleh di lakukan. Jika ada yang mahu lakukan secara offline pun boleh juga !

Jadi di Exfuze dengan sistem yang sedia ada anda hanya melakukan promosi di Internet samada melalui Facebook, My space, Google+, twitter , Messenger ataupun menggunakan emel. Ianya mudah ! Siapa sahaja yang mempunyai masa lapang di rumah dan berminat berniaga di alam maya memang boleh melakukanya.

Saya juga mengadakan sessi Coaching dan Mentoring melalui internet kepada rakan niaga yang berminat menjalankan bisnes Exfuze secara serius. Kelebihan usahawan Exfuze di bawah team saya adalah anda juga akan menerima web replika kumpulan di 4everich .

Sila lihat web yang di berikan kepada anda oleh Exfuze untuk membuat pendaftaran secara online dengan klik di sini.

Untuk melihat web replika kumpulan di 4everich sila klik di sini. Anda boleh mendaftar secara percuma di 4everich .

Bayangkan perniagaan di alam maya anda adalah satu perniagaan global yang berpotensi amat besar sekali.

Berminat untuk info lanjut hubungi Khairul di +6 012-5396213 .

exfuze seven+ malaysia

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.