Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Pakej exfuze seven plus sudah sampai !

image_pdfimage_print

Pada hari selasa yang lepas pakej 2 botol eXfuze Seven+ sampai melalui city link courier servis.

Semalam baru aku buka pakej tersebut. Kaedah pemasaran eXfuze memang sesuai dengan sesiapa yang ingin memulakan bisnes dari rumah ataupun lebih di kenali sebagai home based business. Kenapa?

  1. Anda tidak perlu habiskan masa dan tenaga mengambil produk dari stokis. Semuanya di uruskan oleh pihak HQ di PJ. Setiap produk dan pakei yang di pesan akan di hantar oleh courier servis. Selalunya bisnes MLM ini ramai yang membebankan upline dengan meminta mereka menghantar produk kepada rakan niag atau downline. Tapi dengan eXfuze tak perlu. Anda hanya perlu pesan stok sahaja.
  2. Tak perlu nak pack produk kerana semuanya di lakukan oleh pihak syarikat. Anda hanya memasarkan laman web anda seperti di www.exfuze.com/richdad sahaja. Lain-lain urusan akan di jalankan oleh exfuze. Dalam 2-3 hari pakej akan sampai ke rumah rakan niaga anda atau pelanggan anda.
  3. Bisness yang bersifat global. Anda boleh lakukan dari rumah samada menggunakan skype, web conference dan lain-lain kemudahan untuk menghubungi prospek anda serata dunia. Pesanan akan di proses oleh HQ di Florida manakala kiriman produk akan di buat oleh HQ di negara masing-masing.
  4. Tidak perlu simpan stok.
  5. Sesuai untuk semua lapisan masyarakat dan anda boleh membuat pesanan dan pembayaran samada menggunakan kad kredit, kad debit, tunai dan lain-lain ….

Malam tadi kebetulan ada bapa saudara datang ke rumah. Sempat juga promosikan eXfuze Seven + kepadanya. Pakej yang aku terima ialah pakej untuk 2 botol seven +. Akhirnya terjual juga sebotol seven +. Tinggal satu botol je dalam tangan, itupun tadi dah buka untuk kegunaan satu famili aku … Nampaknya kena order lagi .

Permintaan sms dan panggilan telefon melalui blog inipun semakin rancak.

Jika anda berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang khasiat eXfuze Seven plus dan juga kaedah untuk menjana pendapatan home based business sila sms atau hubungi Khairul di +6 012-5396213 atau layari laman web exfuze saya dengan klik di sini .

1 kotak ada 2 botol exfuze seven+

 

Starter Pack sementara - ada DVD dan brochure

 

Did you like this? Share it:

2 Responses so far.

  1. Jumaat Mail says:

    tolong bagi no nak hubungi saya nak beli produck ini


Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Ganoderma Gano Excel

Kali ini saya nak cerita sikit tentang perjalanan bisnes saya ...

Twitter updates

No public Twitter messages.