Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Pelan insentif Exfuze Seven plus

image_pdfimage_print

Pelan pemasaran atau pelan insentif Exfuze Seven plus adalah lumayan. Pelan pemasaran atau pelan pendapatan di Exfuze terbahagi kepada 3 bahagian iaitu :

  1. Komisen PaceSetter – Pendapatan segera
  2. Komisen BTC (Binary Team Commission) – Pendapatan Pertengahan
  3. Komisen Director Check Match – Pendapatan Passive (jangka panjang)

Jika anda baru nak bermula di Exfuze , anda boleh mendapatkan komisen pacesetter dengan memperkenalkan rakan anda kepada peluang perniagaan yang di tawarkan oleh Exfuze. Ada yang akan menyertai anda untuk mendapatkan pendapatan sampingan dan ada juga kerana ingin memperolehi kesihatan yang sempurna atau optimum.

Jika rakan anda menyertai anda dengan pakej tertentu samada 2 botol, 4 botol atau 6 botol, anda akan menerima komisen Pacesetter anda ! Pacesetter adalah komisen dari pembelian pakej produk yang pertama dan ianya di kira dari nilai Ringgit pembelian (bukan PV atau BV!) . Dan anda boleh menikmati bonus Pacesetter sehingga ke 7 generasi (mampatan) !

Apabila anda sudah membina jaringan atau rakan niaga yang sudah mula membuat pembelian ulangan, anda kini sudah mulai untuk menikmati komisen BTC iaitu bonus daripada Binary Team Commission. Ianya di kira 10% daripada weak leg anda dan ianya adalah di kira dari BV kumpulan dan di dalam USD.

Apabila rakan niaga anda mula berkembang dan mendapat komisen, anda kini mula untuk menikmati komisen yang lumayan melalui Director Check Match sehingga 25%…

Dalam jangkamasa 3-5 tahun akan datang, tidak mustahil jika anda boleh menjana pendapatan yang lumayan di Exfuze Seven Plus jika anda melakukan bisnes ini bersungguh-sungguh bermula dari sekarang.

Berminat untuk menjana pendapatan sampingan bersama Exfuze Malaysia sila hubungi khairul di +6 012-5396213 atau layari web Exfuze dengan klik di sini atau web kumpulan 4everich dengan klik di sini .

 

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.