Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Perjumpaan eXfuze di Sungai Petani

image_pdfimage_print

Pada 16-sep jam 8:30 mlm saya pergi ke perjumpaan eXfuze yang julung kalinya di adakah oleh eXfuze HQ di Utara. Ianya di adakan di Sungai Petani. Turut hadir ialah Country Manager Exfuze Malaysia.

Ramai yang hadir pada malam ini dalam 60-70 orang dan separuh daripadanya adalah guest atau jemputan yang belum lagi menjadi ahli.

Format perjumpaan yang padat dan menepati masa di mana hanya 60 minit sahaja di gunakan untuk membuat persembahan kebaikan produk dan pelan pemasaran serta 2 testimoni daripada pengguna yang telah mendapat kesan daripada produk exfuze seven plus. Testimoni produk yang di kongsikan pada malam itu ialah tentang seorang kakak yang sudah mengalami athritis selama 20 tahun tetapi selepas pengambilan produk exfuze seven plus keadaaan beliau sudah hampir pulih dan kini giat mempromosikan exfuze kepada rakan-rakan beliau. Testimoni kedua ialah dari seorang pesakit lumpuh yang tidak boleh bangun tetapi selepas mengambil exfuze dalam masa seminggu kini sudah boleh duduk di atas kerusi roda.

Upline yang memperkenalkan saya kepada produk exfuze Seven plus turut di berikan slot berkongsi kenapa beliau memilih untuk menjalankan bisnes exfuze walaupun kini sudah memiliki sebuah stesen petrol di utara tanahair. Beliau mengambil keputusan untuk menyertai exfuze semata-mata untuk menambah pendapatan bagi menampung perbelanjaan persekolahan anak-anak. Anak beliau yang ingin melanjutkan pelajaran ke Australia memerlukan sekurang-kurangnya RM300,000 setahun. Ini lah dorongan yang kuat kenapa beliau sertai exfuze.

Ahli yang membawa prospek juga mendapat imbuhan pada malam itu iaitu sebotol energy drink GreenZilla yang bernilai RM19. Upline aku dapat 13 botol !

Tinjauan pada malam itu amat memberangsangkan dan potensi di exfuze amat besar sekali. 17-sep pula akan di adakan di Pulau Pinang. InsyaAllah akan turut sama jika tidak ada halangan …

Berminat untuk mencuba produk exfuze Seven Plus yang terbukti berkesan di dalam membantu masalah kesihatan anda di samping memperolehi pendapatan sampingan, sila hubungi saya Khairul di +6 0125396213 atau layari laman web exfuze saya dengan klik di sini.

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.