Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Testimoni pengguna Exfuze Seven Plus Malaysia

image_pdfimage_print

Sejak mencuba Seven Plus dari eXfuze Malaysia dan merasai keberkesanan produk ini saya mencari-cari testimoni pengguna-pengguna yang lain jika ada di dalam internet.

Ternyata memang ada terdapat pelbagai testimoni dari lapisan masyarakat tentang penggunaan produk Seven Plus .

Di sini saya paparkan beberapa testimoni pengguna produk Seven Plus yang saya perolehi dari internet. Semoga ianya dapat memberikan sedikit gambaran kepada anda tentang khasiat dan manfaat eXfuze Seven Plus iaitu produk yang mengandungi ekstrak buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan daripada 7 jenis Superfood dunia iaitu Goji, Seabuckthorn, Noni, GAC, Acai berry, Mangosteen, dan brown seaweed.

1. Zuhaida Ibrahim(Puchong)

My father had his second stroke in February 2011 & the right side of his body was paralyzed.  In June 2011, he was introduced to Seven+ by a friend. During the first week, most of his body parts on the affected side were aching quite badly (i guessed it was the healing crisis). The exciting news is that after  that 1 week, my father was able to lift his hand and bend his knee. We’re so thankful to Exfuze for this amazing product called Seven+

2. Dato Seri Charles Masuil – Penampang, KK, Sabah, Malaysia

“Awal tahun 2007, saya telah dikenalpasti dengan penyakit diabetis and darah tinggi Paras gula dalam darah 12, dan tekanan darah 160/90. Bila saya diperkenalkan eXfuze SEVEN+. Paras gula saya turun ke 5 dan darah tinggi saya turun ke 130/80. Sakit-sakit di tumit kaki saya juga sudah hilang. Ia telah mengembalikan kehidupan saya. eXfuze SEVEN+ memang berkesan. Hebat betul!”

3. Ursula – Penampang, KK, Sabah, Malaysia

“Pada 5/7/09 kami kembali dari Philippines atas arahan Kementerian Kesihatan Malaysia, Saya dan beberapa rakan telah ditahan   di Pusat Kuarantin H1N1 di Kepayan. Keluarga saya juga diarah kuarantin di rumah. Saya mula mengambil eXfuze SEVEN+ dan tidak lama selepas itu saya disahkan bebas dari H1N1, tetapi rakan-rakan yang lain masih ditahan. .Saya percaya eXfuze SEVEN+ telah membantu mengelakkan dari jangkitan H1N1 dan membuat saya bertambah sihat.”

4. Latipah–Bukit Damansara, KL, Malaysia

“Setelah sekian lama mangalami penyakit kulit eczema, saya teramat bersyukur kerana setelah mengambil eXfuze SEVEN+, keadaan kulit saya telah bertambah baik. Teman-teman juga perasan perubahan pada kulit saya. Johan, cucu saya  juga menderita akibat ruam & kulit tidak rata. Hanya selepas 3 hari mengambil SEVEN+, keadaannya pulih sepenuhnya! Saya begitu kagum! Suami saya juga mengalami penambahan tenaga selepas mengambil SEVEN+”

5.  Ziad Z – Kuala Lumpur, WP Malaysia

“SEVEN+ telah membenarkan saya mengurangkan pengambilan makanan berlebihan, tidur yang lebih nyenyak & lebih bertenaga apabila bangun dari tidur! Saya juga teramat kagum apabila adik saya yang mengalami alah terhadap pengambilan daging, telah sembuh sepenuhnya hanya setelah sebulan mengambil SEVEN+! Saya percaya 100% akan produk ini”
6. Reymee H, Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

“Saya diperkenalkan SEVEN+ oleh ibu saudara saya. Ia amat berkesan katanya,.. bagi bapa saudara saya (suaminya) yang tidak boleh mengambil pil-pil ‘supplement’. Kebetulan tubuhnya langsung tidak dapat menyerap pil dengan berkesan. Selepas mengambil SEVEN+, kurang dari seminggu, saya dapati tahap tenaga saya bertambah, Saya berasa bertenaga di waktu pagi kerana mendapat kualiti tidur yang cukup baik! SEVEN + telah dapat kembalikan rasa yang saya alami sewaktu di zaman remaja dahulu. Masalah resdung saya juga telah pulih! Setiap orang harus mengambilnya. Terima kasih eXfuze kerana mencipta SEVEN +”
7. Hasli – Subang Jaya, Selangor, Malaysia

Saya selalu mengalami sakit-sakit otot apabila bangun pagi, tetapi tiada lagi hanya selepas beberapa hari mengambil SEVEN +! Berat badan saya telah menurun 5kg selepas 2 bulan. Seluruh keluarga saya termasuk anak perempuan saya yang kecil juga menyukakannya.!”

8. Adi M. – Bukit Jelutong, Selangor, Malaysia

“Saya berasa sangat bertenaga selepas mengambil SEVEN+. Sebagai seorang juruterbang, ia sangat penting bagi saya untuk sentiasa berwaspada serta fokus semasa bertugas. Saya juga telah dapat menurunkan berat badan saya sebanyak 7kg dalam masa dua bulan! eXfuze SEVEN + telah mengubah hidup saya!”

9. Yee – Petaling Jaya, Selangor, Malaysia

“Saya kini berumur 60an dan diperkenalkan kepada eXfuze SEVEN+. Hanya selepas 2 minggu, saya dapati mengalami ereksi apabila bangun pagi. Sudah sekian lama saya tidak mengalaminya. Mulanya ia untuk jangka masa yang sekejap sahaja, tetapi selepas 2 bulan mengambilnya, ereksi itu lebih lama. Saya berasa lebih sihat dan bertenaga seperti zaman muda dahulu. Terima kasih kepada eXfuze SEVEN+ ”

10. Irwan Sanei – Alor Setar, Kedah, Malaysia

“Saya berasa amat bertenaga setelah mengambil SEVEN+. Berat badan saya juga dapat dikurangkan sebanyak 5kg dalam hanya dua bulan. Kini sehingga 11kg!! Apa yang berlaku kemudian amatlah mengagumkan! Doktor telah melarang saya melibatkan diri dalam permainan bola kerana kecederaan pada meniscus lutut sewaktu zaman muda. Namun kerana masih berdegil, saya terpaksa menggunakan pelindung lutut sewaktu bermain. Tapi kini tidak lagi! Bunyian dari lutut saya pun telah berkurangan apabila saya berjalan atau sewaktu solat. Keluarga serta anak-anak juga suka kepada SEVEN+.”

Banyak lagi testimoni dari pengguna-pengguna yang telah mengakui keberkesanan produk Seven+ ini.

Jika anda berminat untuk mendapatkan info lanjut tentag eXfuze Seven+ sila hubungi/SMS saya di +6 012-5396213 (Khairul)

 

 

 

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.