Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Gano Excel Leaders Meeting 19hb Mei 2017

image_pdfimage_print

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin Gano Excel Semenanjung Malaysia untuk beberapa sessi penerangan tentang aktiviti dan pembentangan pelan pemasaran GEEP 2017 yang terbaru.

Perjumpaan bermula jam 9 pagi. Nampaknya jadi di antara orang yang terawal sampai sebab jam 7:30 pagi sudah bergerak dari Bertam, kepala batas.

Sebelum memulakan sessi, usahawan-usahawan menjamu selera dululah sebab awal pagi ada yang tak sempat breakfast. Yang datang dari jauh seperti dari Pantai Timur dan Selatan mungkin agak keletihan jadi eloklah bersarapan dulu sampai minum minuman rasmi Gano Excel ! Sudah semestinya Ganocafe 3in1 !!! Pastinya yang original !!!

Sessi bermula jam 10:30 pagi dengan agenda :

 • Pembentangan pelan pemasaran GEEP 2017 oleh pihak pemasaran Gano Excel
 • Strategi pelan pemasaran GEEP 2017 dengan B2B Insentif
 • Agenda untuk hari dan malam Anugerah Gano Excel pada 21-oktober 2017
 • Promosi-promosi terkini Gano Excel

Di sebabkan meeting jatuh pada hari Jumaat, sessi perjumpaan berlanjutan sehingga jam 4 petang.

gano-excel-leaders-meetingSelepas sessi perjumpaan , biasalah sessi santai pulak bersama usahawan-usahawan gano excel dan juga dari pihak pengurusan termasuk CEO Gano Excel Enterprise Sdn Bhd .

Rumusannya selepas perjumpaan memang ramai usahawan yang beraura lebih tinggi dan bersemangat untuk melakukan sesuatu yang baru bagi mengembangkan lagi bisnes Gano Excel di Malaysia.

gano-excel-leaders-meetingBanyak lagi ruang dan peluang untuk memperkenalkan jenama Gano Excel di seluruh Malaysia sebagai satu platform untuk menjana pendapatan di samping untuk mengekalkan tahap kesihatan yang optimum.gano-excel-leaders-meeting

Jika anda berminat untuk menjadi salah seorang rakan niaga dan usahawan bersama dengan Gano Excel Malaysia, bolehlah menghubungi saya di 011-16746546 ataupun layari laman web kumpulan Nexgen139 dengan klik di sini.

Gano Excel sudah berkembang di lebih 70 buah negara sejak ianya bermula pada tahun 1995. Pada tahun 2015, Gano Excel telah menyambut ulangtahun ke 20 penubuhan Gano Excel yang berpusat di Alor Setar, Kedah.

Kini Gano Excel memiliki ladang organik ganoderma yang terbesar di dunia di samping memiliki sebuah Discovery Center yang mempamerkan aktiviti penanaman ganoderma dalam bentuk time tunnel. Gano Excel juga memiliki sebuah kilang GMP bertaraf antarabangsa bagi memenuhi permintaan di lebih daripada 70 buah negara.

santai-ceo-gano-excel-malaysia

Sessi santai bersama CEO Gano Excel

Gano Excel Malaysia menawarkan 2 insentif yang boleh menarik minat golongan networkers dan juga pengguna yang mahu menambah pendapatan di dalam keadaan ekonomi yang memerlukan duit dan perbelanjaan yang berlipat kali ganda daripada dahulu.

 

Persediaan pertam selepas perjumpaan kali ini adalah untuk meningkatkan lagi aktiviti membina usahawan yang baru di samping mempromosikan Malam Anugerah Gano Excel yang akan di adakan pada minggu ke tiga di dalam bulan Oktober nanti. Malam Anugerah ini adalah malam di mana pihak syarikat akan mengalu-alukan usahawan Gano Excel yang berjaya ke tahap Diamond Director dan ke atas dengan memberikan mereka anugerah di atas kecemerlangan di dalam menjalankan perniagaan Gano Excel Malaysia !gano-excel-leaders-meeting

Salam sukses !

 

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.