Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Gano Excel Malaysia B2B pack terkini

image_pdfimage_print

Salam sejahtera semua !

Lama saya tidak dapat update blog ini. Jadi sekiranya ada yang bertanya atau membuat komen yang tidak di balas dengan jangka masa yang cepat, saya minta maaf sebab kekangan masa buat masa ini. Sekiranya ada yang inginkan feedback yang cepat, terus sahaja whatsapp atau hubungi saya melain nombor telefon saya di 011-16746546 .

Kali ini saya hanya nak update perubahan di dalam pakej-pakej B2B pack di dalam Gano Excel. Ada beberapa pakej yang telah pun di tamatkan dan di sini saya akan update pakej-pakej B2B Gano excel yang masih ada.

Sebelum itu mungkin ada yang nak tahu, apa itu pakej B2B Gano Excel Malaysia? Pakej ini adalah pakej bisnes yang menawarkan insentif sehingga 100% dalam 5 generasi.

Sekiranya anda membeli 1 pack B2B sahaja, anda layak untuk mendapat insentif sehingga 3 generasi

  • Generasi 1 = 30%
  • Generasi 2 = 20%
  • Generasi 3 = 14%

Seandainya anda membeli atau menjual 2 pakej B2B dalam satu bulan, anda layak menerima insentif 100% sehingga 5 generasi :

  • Generasi 1 = 30%
  • Generasi 2 = 20%
  • Generasi 3 = 14%
  • Generasi 4 = 16%
  • Generasi 5 = 20%

Seandainya anda membina jaringan dan network yang membeli 2 B2B pack setiap bulan dengan melakukan duplikasi 5 orang setiap seorang, begitulah anggaran pendapatan anda di dalam insentif B2B Gano Excel.

gano-excel-malaysia-b2b-insentif

Illustrasi B2B Insentif Gano Excel Malaysia

Insentif B2B ini di berikan untuk membolehkan usahawan Gano Excel memperolehi pendapatan yang agak lumayan di peringkat awal pembabitan mereka di dalam bisnes Gano Excel.

Tahu tak? Ini baru insentif B2B dan belum lagi termasuk pelan pemasaran Gano Excel yang lebih di kenali dengan panggilan GEEP (Gano Excel Enterprenuer Plan).

Melalui pelan pemasaran Gano Excel 2017 ini, anda boleh memperolehi pendapatan berganda melalui satu usaha sahaja. Iaitu pendapatan daripada Insentif B2B dan pendapatan daripada GEEP. PV melalui pembelian pakej B2B akan di kira semula di dalam pembayaran komisen di GEEP.

Ini adalah pakej-pakej B2B yang di kekalkan. Anda juga boleh mendaftar sebagai ahli Gano Excel dengan membeli salah satu daripada pakej ini !

gano-excel-malaysia-b2b-pakej

Pakej terkini B2B Gano Excel

Daripada 18 pakej sedia ada sekarang kita hanya fokus di dalam 9 pakej yang paling popular sekarang ini.

Jualan dan jualan ulangan untuk pakej-pakej B2B Gano Excel ini mendapat sambutan yang amat menggalakkan sejak di lancarkan pada bulan september 2016 yang lalu. Ramai usahawan Gano Excel yang sudah mendapat pendapatan yang lumaya dari hasil jualan dan membina jaringan di dalam Gano Excel.

Jika anda berminat untuk mendapatkan maklumat lanjut bagaimana anda juga boleh menyertai Gano Excel bersama-sama kami sila hubungi Khairul di 011-16746546 atau layari laman web team Nexgen139 dengan klik di sini .

Anda juga layak mendapat satu laman web replika secara percuma sekiranya anda menyertai kami di Gano Excel bersama Nexgen139 team !

gano-excel-malaysia-b2b-pack

gano-excel-b2b-pack

gano-excel-b2b-pack

gano-excel-malaysia-b2b-pack

gano-excel-malaysia-b2b-pack

gano-excel-malaysia-b2b-pack

gano-excel-malaysia-b2b-pack

gano-excel-malaysia-b2b-pack

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.