Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Ganoderma Gano Excel Pack no.13 mendapat sambutan hangat

image_pdfimage_print

Kali ini saya nak cerita sikit tentang perjalanan bisnes saya di Gano Excel. Ramai yang pernah dengar tentang Gano Excel kan? Dah lebih 20 tahun syarikat Network Marketing dari Kedah ini bertapak di Malaysia dan kini sudah berada di lebih 70 buah negara. Tapi ramai yang dah lama tak dengar tentang Gano Excel kan, jika di Malaysia !

Gano Excel Malaysia Ganoderma

Gano Excel Malaysia

Ke mana Gano Excel ? Sebenarnya syarikat ini masih berada di Malaysia dan sedang berkembang dengan pesatnya di seluruh dunia. Kini Gano Excel sudah berada di dalam 70 buah negara dengan 3 negara sebagai teras di dalam Gano Excel iaitu Gano Excel Colombia, Gano Excel Turki dan Gano Excel Thailand.

Di Malaysia sejak 2016 sudah di adakan pelbagai insentif untuk menarik minat warga tempatan menjalankan bisnes jualan langsung bersama Gano Excel. Di antara perubahan yang di adakan termasuklah perubahan pelan pemasaran GEEP 2015 dan kemasukan Nexgen Starter Pack bermula pada bulan Februari 2016. Kini Gano Excel Malaysia sekali lagi mengorak langkah drastik dengan memperkenalkan pakej B2B yang memberikan insentif berganda kepada usahawan Gano Excel.

Pakej B2B Gano Excel memberikan insentif 100% di samping Point value (PV) dari penjualan produk di B2B turut akan menerima komisen di dalam pelan pemasaran GEEP. Pendek kata dapat “double” komisen macam tur ! Memang best betul ! Lagipun produk Gano Excel seperti Ganoderma, excellium dan kopi gano memang mendapat sambutan yang cukup luarbiasa ┬ádengan jualan ulangan yang tinggi !

Buat masa ini terdapat 15 B2B pack di sediakan. Di antara pek yang mendapat sambutan luar biasa ialah Pakej 13 dengan gabungan 4 produk dengan harga yang cukup menjimatkan. Ada Ganoderma 90 kapsul, ada excellium 90 kapsul, ada sakano 60 kapsul dan sekotak Gano fresh !

Gano excel Malaysia pack 13 Ganoderma

Gano excel Malaysia pack 13 Ganoderma

Dengan setiap pembelian pakej B2B terdapat 50 Point value (PV) di mana 100% dari nilai PV ini akan di berikan sebagai komisen kepada usahawan yang menjual pakej ini … wah … memang lumayan.

Jika anda berminat nak tahu macam mana nak buat duit dari rumah dengan Gano excel dan pakej B2B ini bolehlah luangkan masa dengan melayan web Nexgen139 dengan klik di sini atau boleh terus contact saya Khairul melalui WhatsApp di 011-16746546 .

Jangan lepaskan peluang ini ya kerana Gano excel adalah satu syarikat yang amat stabil dan kukuh, anda tak perlu risau Gano excel tidak akan gulung tikar.

Apa lagi kengkawan semua, layan lah dulu web nexgen139 saya ini dengan klik di sini.

 

Jika nak lebih cepat, whatsapp saja saya Khairul di 011-16746546

Salam hormat !

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.