Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting
image_pdfimage_print

K-liquid Klorofil dari k-link yang memang terbukti berkesan di dalam mengatasi masalah penyakit dan kesihatan secara umum. Sejak 2009 saya dan keluarga memang mengamalkan pengambilan k-liquid klorofil. Di dalam setiap masa mesti ada klorofil di dalam peti sejuk.

Kenapa? Ianya kerana klorofil amat penting di saat-saat kita memerlukan sesuatu dengan cepat. Sebagai contohnya sudah beberapa kali kami memberikan klorofil kepada jiran-jiran yang sedang mengalami demam.

Biasanya selepas mengambil klorofil di dalam masa yang singkat, pengguna akan berpeluh dan mula merasakan perubahan badan dengan cepat. Ini di alami oleh hampir kesemua pengguna yang kami berikan klorofil kerana mereka mengalami demam.

100% yang di berikan klorofil akan datang semula dan mahu mendapatkan klorofil untuk mereka. Ianya terbukti dapat mengatasi masalah demam yang mereka alami dan tanpa ragu-ragu mereka akan mendapatkan klorofil dengan segera.

Apakah kebaikan K-liquid klorofil daripada K-Link International ?

1. Menggalakkan Pertumbuhan Sel-sel dan Meningkatkan Sistem Imuniti

Dr. Richard Wilstatter (1915) dan Dr. Hans Fischer (1930) masing-masing telah menerima Anugerah Nobel dalam Jurusan Perubatan dan KImia kerana menemui struktur molekul sel darah merah manusia dan klorofil. Dari sinilah dapat ditunjukkan bagaimana klorofil menggalakkan pertumbuhan sel-sel dan penghasilan sel-sel membantu dalam membina sistem daya ketahanan.

2. Membantu dalam kes anemia

Penerima-penerima Anugerah Nobel, Dr. Richard Wilstatter dan Dr. Hans Fischer juga telah membuat penemuan bahawa terdapat hanya satu perbezaan ketara di antara sel-sel darah merah dan klorofil iaitu klorofil mempunyai atom magnesium di dalam nukleusnya, manakala sel-sel darah merah mempunyai besi. Dengan itu, klorofil dapat membantu dalam kes-kes anemia dan keadaan kekurangan darah.

3. Membersihkan Badan daripada Racun Serangga dan Sisa-sisa Toksin Perubatan

Pakar pemakanan Prof. Bernard Jensen menjelaskan bahawa klorofil amat berkesan dalam mengurangkan toksin-toksin dari racun serangga dan sisa-sisa perubatan dengan mencucikannya keluar daripada badan. Beliau juga memerhatikan bahawa orang-orang sihat lazimnya mempunyai lebih tinggi jumlah darah berbanding dengan orang yang sakit. Bagaimanapun, selepas mengambil klorofil dengan banyak, jumlah darah pesakit telah bertambah dan kesihatan juga meningkat.

4. Mengurangkan Masalah Badan

Seorang saintis bernama Offen Krantz mendapati bahawa kebaikan-kebaikan klorofil dapat menolong pesakit-pesakit ulser perut. Klorofil telah menjadi pelengkap perubatan yang diarahkan oleh para doktor bagi pesakit yang mendapat ulser perut.

5. Memperbaiki Kulit Bermasalah dan Mencantikkan Kulit

Akhbar “The New England Medical Journal” telah melaporkan yang klorofil menolong dalam mengawal masalah-masalah kulit dan jangkitan dalaman. Akhbar “American Journal of Surgery” telah menyiarkan penemuan dari Temle Universiti mengenai penggunaan klorofil dalam penyembuhan luka-luka pembedahan dan keadaan-keadaan lain yang berkaitan.

Berminat untuk mendapatkan K-Liquid Klorofil sila hubungi Khairul di +6 012-5396213 . Tawaran istimewa beli 5 botol dan anda dapat sebotol PERCUMA !

 

 

Did you like this? Share it:

One Response so far.

 1. cmp klorofil says:

  blog yg sngt informatif ttg klorofil
  bakalan sering2 baca artikel disini
  salam kenal


Subscribe to email feed

 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.