Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting
image_pdfimage_print

Tidak dapat di nafikan ramai yang terlibat di dalam perniagaan MLM, gagal di dalam percubaan mereka. Malah bukan sahaja sekali, tetapi banyak kali mereka gagal mencapai apa yang mereka idam-idamkan.

Ramai yang beranggapan menjadi yang terawal di dalam syarikat MLM yang baru, mereka mampu meraih kejayaan di dalam sekelip mata. Namun pada hakikatnya ini adalah tidak benar kerana kejayaan di dalam MLM mesti melalui suatu proses perjalanan menimba pengalaman sebelum boleh mencapai kejayaan.

Tidak kira di dalam perniagaan MLM mana sekalipun dan di dalam syarikat mana sekalipun, di antara faktor penting di dalam memainkan peranan menentukan kejayaan anda (selain dari usaha anda dengan izin Allah) ialah sistem sokongan yang mantap.

Tidak banyak syarikat MLM yang menitik beratkan tentang sistem sokongan atau sistem pembelajaran yang satu tetapi masa telah membuktikan syarikat MLM yang memiliki sistem pembelajaran yang mantap mampu meraih kejayaan dan memastikan setiap usahawan dan pemimpin yang bernaung di bawahnya terus mantap dan unggul dalam jangkamasa yang panjang.

K-link K-sistem sistem sokongan MLM

Ini membolehkan para usahawan dan pemimpin melakukan aktiviti promosi dan penajaan dengan lebih teratur. Di antara syarikat MLM di Malaysia ini yang memiliki support system atau sistem sokongan yang terbaik ialah K-Link International. K-Link International melalui support system yang di kenali sebagai K-Sistem telah melahirkan begitu ramai usahawan MLM yang berjaya di seluruh dunia. K-Sistem telah membuktikan dengan adanya satu sistem pembelajaran yang mantap, syarikat MLM mampu melahirkan pemimpin-pemimpin MLM yang baru melaluinya.

Ianya amat bersesuai dengan slogan K-Sistem itu sendiri iaitu “We Turn From Zero to Hero”. K-Sistem yang begitu berjaya di Indonesia kini mula popular di Malaysia kerana kemantapan sistem pembelajarannya yang sesuai untuk semua peringkat usahawan yang mahu mula berjinak di dalam MLM ataupun yang sudah mempunyai pengalaman.

Melalui k-sistem, anda hanya perlu mengikuti sistem pembelajarannya sahaja dan terdapat banyak CD dan bantuan peralatan penajaan dan ilmuan di dalam K-sistem.

K-sistem akan mengajar anda langkah demi langkah bagaimana bermula dengan betul di dalam menjalankan perniagaan MLM yang murni dan dengan cara yang jujur dan professional.

Sejak mengenali K-Sistem, saya mendapati ilmu pengetahuan saya di dalam bidang ini semakin meningkat dan ianya juga memudahkan saya di dalam menjalankan aktiviti penajaan dan memberikan tunjuk ajar kepada usahawan-usahawan baru.

Dengan menyertai K-Sistem dan K-Link anda akan di berikan Starter Pack yang mengandungi Sale Kit, Buku Panduan Kesihatan dan Penyakit, Katalog Produk, 4 DVD dan 4 CD yang mengandungi modul K-sistem. Juga terdapat sebuah workbook yang amat penting di dalam nya ialah “Buku Kerja Foundation Pack”.

K-link K-sistem sistem sokongan MLM

Nak tahu rahsia kenapa ramai usahawan MLM yang berjaya melalui K-sistem? Sila klik di sini untuk mendapatkan info lanjut atau hubungi Khairul di +6 012-5396213 .

 

Kenapa K-Sistem ?

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.