Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting
image_pdfimage_print

Di antara minuman kesihatan yang amat saya gemari ialah rx Young. Bukan sahaja kerana kandungan dan bahan-bahan yang terdapat di dalamnya amat bagus tetapi ianya adalah formula unik yang di hasilkan oleh Prof Dato Dr Nordin Darus sendiri …

Selain dari itu faktor yang lebih penting kerana ianya berkesan di dalam mengatasi masalah kesihatan dan rasanya amat enak sekali. Terutama sekali apabila anda bancuh sepaket di dalam gelas dan di isikan dengan air ais (air dari peti sejuk!).

Memang teramat enak dan menyegarkan rasanya !

Kalau sekotak Rx Young di rumah memang tak mencukupi kerana saya dan isteri adalah peminum tegar produk peminuman kesihatan ini.

rx young awet muda anti penuaan

Rx Young yang mengandungi formula unik iaitu terdiri daripada Resveratrol , Glutathione, Grape seed, Acai berry dan pomegranate (buah delima) sebagai 5 bahan utama. Selain daripada itu, Rx Young yang di kenali sebagai the Fountain of Youth juga mengandungi kolegan marin, L-arginine, BCAA dan Roselle.

Minuman Rx Young Fountain of Youth menggunakan formulasi unik gabungan 5 bahan terbaik dunia yang terkenal sebagai agen anti-penuaan untuk membantu melindungi dan menghidupkan sel-sel yang telah rosak atau mati. Minuman ini membantu mengaktifkan gen tertentu untuk mengekalkan keremajaan dan memanjangkan proses replikasi sel. Seterusnya menjadikan anda nampak muda, lebih muda !

RESVERATROL di dalam Rx Young adalah bahan terbaik untuk awet muda, membersihkan pencemaran dalaman, mengekalkan keanjalan, dan  mengurangkan garisan halus dan kedut di muka dan kulit.

Sementara itu GLUTATHIONE yang terdapat di dalam Rx Young pula adalah raja anti-oksida, memperlahankan proses penuaan,  Detoksifikasi fungsi hati, menguatkan sistem imun dan mencerahkan tona kulit.

Di dalam Rx Young produk anti penuaan dari Worldwellness ini juga terdapat GRAPE SEED yang berfungsi dalam memperbaiki keanjalan, ketegangan dan tona kulit, dan grape seed mempunyai kandungan bioflavanoids tinggi bagi melindungi sel dari kerosakan dari radikal bebas dan lain-lain…

Salah satu bahan yang paling popular masakini ialah ACAI BERRY yang juga ada di dalam Rx Young adalah agen anti-oksida yang tinggi bagi melawan radikal bebas, membantu meningkatkan kekuatan jantung dan membantu dalam detoksifikasi.

Selain daripada susu kambing, buah zaitun, buah tamar yang di sebut di dalam Al-Quran, terdapat juga di sebut tentang POMEGRANATE atau di kenali sebagai delima (buah delima). Buah delima juga adalah bahan asas di dalam Rx Young formulasi Prof  Dato Dr Nordin Darus. Khasiat buah delima adalah membantu menstabilkan paras kolestrol, menguatkan sistem imun badan, mencantik dan merawat kulit.

Rx Young turut mengandungi lain-lain bahan iaitu kolagen marin, L-arginine, BCAA dan roselle.

Dengan mengamalkan peminuman Rx Young sebagai minuman alternatif kesihatan optimum anda, anda bakal menikmati:

1. KEDUT BERKURANGAN
2. KULIT LEBIH LEMBUT DAN LICIN
3. TENAGA DAN KEKUATAN BERTAMBAH
4. LIBIDO MENINGKAT
5. MEMORI BERTAMBAH BAIK
6. MENGURANGKAN PENYAKIT KRONIK
7. AURA POSITIF MENINGKAT

formula unik rx young

Jadi apa tunggu lagi? Dapatkan Rx Young sekarang … rasanya memang enak dan menyegarkan tambahan di bancuh dengan air ais  … . Info lanjut tentang Rx Young the fountain of Youth sila klik di sini atau hubungi Khairul / Nina di +6 012-5396213 …

Lebih menjimatkan dengan menjadi ahli di Worldwellness dan anda dapat menikmati khasiat Rx Young dengan lebih murah dan berpotensi menjana pendapatan sampingan atau sekadar minum Rx Young secara percuma sepanjang hayat !

Hubungi kami sekarang atau klik ke laman web Rx Young kami … kami sedia membantu anda menikmati kesihatan yang optimum bersama Rx Young ….

testimoni-3-anti-penuaan rx young

testimoni-3-anti-penuaan rx young
testimoni-3-anti-penuaan rx young

testimoni-3-anti-penuaan rx young

pakej cantik worldwellness rx lite rx young
Sila ke rx young klik di sini. Sila ke rx lite pelangsingan badan klik di sini .

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.