Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting
image_pdfimage_print

Salam, ini ada beberapa testimoni daripada pengguna yang telah berpuas hati dengan produk Namiconia Luobuma Tea.

Berminat untuk mendapatkan Namiconia Luobuma Tea sila hubungi Khairul di +6 012-5396213 atau layari laman web dengan klik di sini .

TESTIMONI PENGGUNA NAMICONIA LUOBUMA TEA

Testimoni 1

Nama saya Lee Chai Hua, berusia 61 tahun, saya mempunyai masalah tekanan darah tinggi, kencing manis dan kerap kencing pada waktu malam. Jika saya berjalan terlalu lama, kaki saya akan bengkak. Ini menandakan fungsi buah pinggang saya sudah lemah. Peluh berbau masam, ini menyebabkan setiap hari saya perlu menukar pakaian beberapa kali.

Pada bulan Ogos 2011, seorang kawan telah memperkenalkan teh Luobuma Namiconia kepada saya. Setelah diberikan penerangan tentang produk ini, saya membeli sekotak untuk di cuba. Saya mula minum dan dalam beberapa hari saya rasai ia kualiti tidur saya semakin baik, kekerapan kencing pada waktu malam pun berkurangan, dan peluh yang berbau juga berkurangan. Selepas dua minggu mengambil teh ini, paras gula dalam darah saya sudah menurun kepada 6.6 di mana sebelumnya ialah lebih daripada 10 .

Bengkak kaki sudah hilang, dan saya dengan ikhlas ingin mengucapkan terima kasih kepada Teh Luobuma Namiconia.

Lee Chai Hua  61 tahun

Mengkarak ,Pahang

 

Testimoni 2

Baru-baru ini saya mengalami strok ringan, (mulut serong dan bengkok). Saya fikirkan kehidupan saya seterusnya akan kekal begini. Saya tidak menjangkakan kesan  teh Luobuma Namiconia dan  Fitrien (saya minum setiap hari sebelum sarapan pagi dan sebelum makan malam).

Hanya dua minggu selepas mengambil teh luobuma dan Fitrien, penyakit saya (mulut serong dan bengkok) dipulihkan sepenuhnya dan kekuatan fizikal kembali seperti normal. Kini saya penuh tenaga dan berseri, kehidupan menjadi lebih dinamik. Terima kasih Namiconia.

Sia Ah Loon 55 tahun

Alor Setar  Kedah

 

Testimoni 3

Sejak saya mengalami stroke yang teruk pada tahun 2006,saya mendapatkan rawatan dan  semasa rawatan  saya koma hampir satu bulan. Saya kerap pergi mengurut bagi proses pemulihan, dan  mengambil ubat Cina dan Barat, terapi fizikal, dan sebagainya. Dengan melakukan pelbagai rawatan saya boleh berjalan dengan memakai tongkat.

Tahun ini semakin teruk, saya hanya bersandar di atas katil dan jika mahu bangun perlu menggunakan sebelah permukaan katil untuk bangun. Saya mula minum teh Luobuma Namiconia dan merasakan semangat, dan kekuatan fizikal meningkat dengan ketara selepas satu minggu, dan  tidak perlu ke sisi untuk bangun dari katil.

Tekanan darah saya juga sudah dapat di kawal. Ramai kawan yang datang melawat sayadan apabila mereka melihat saya, mereka mengatakan saya kelihatan semakin sihat.

Lee Siew Lan 68 tahun

Alor Setar Kedah

 

Testimoni 4

Tangan dan kaki saya  lumpuh dan sakit. Selepas saya mengambil teh Luobuma Namiconia, sakit kaki sudah berkurangan, dan lumpuh tangan & kaki hilang. Selepas minum Teh Luobuma , kualiti tidur pada waktu malam adalah lebih baik, masalah insomnia saya juga bertambah baik dan peningkatan yang ketara untuk  mental saya, terima kasih kepada Teh Luobuma Namiconia membawa saya kehidupan yang sihat.

 

Hiah Swee Tee 50 tahun

Kangar Perlis

 

Testimoni 5

Saya mengalami strok lebih daripada tiga bulan, kakin tidak sepenuhnya boleh berdiri dan berjalan. Seorang rakan memperkenalkan saya teh Luobuma Namiconia. Saya mula minum dua pek sehari. Setelah lebih dari seminggu, saya rasa keadaan mental saya lebih baik, kekuatan fizikal juga jauh lebih baik daripada sebelumnya. Saya terus mengambilnya. Lebih sebulan, satu hari, kaki saya mula lurus.

Saya cuba untuk berdiri dan berjalan, kaki saya mempunyai sokongan yang kuat, dan saya boleh mula bergerak ke hadapan untuk berjalan dengan menggunakan tongkat. Setelah minum lebih daripada tiga bulan, keadaan saya telah bertambah baik. Seperti orang lain, saya kini memiliki kebebasan bergerak. Saya kini tidak kelihatan seperti mengalami strok dan mobiliti.

Lim Heng Chuan 48 tahun

Simpang Empat Kedah

 

Testimoni 6

Saya menghadapi masalah sembelit tetapi setelah minum teh Luobuma Namiconia selama seminggu, pergerakan usus mula lancar, dan tidak lagi menghadapi masalah sembelit. Walaupun pada peringkat awal pendarahan usus semasa membuang air besar lebih teruk, tetapi saya berkeras untuk terus mengambil luobuma tea. Selepas minum kira-kira sebulan, darah di dalam najis berkurangan dengan ketara. Membuang air besar tidak lagi ada pendarahan.

Saya menjual sayur-sayuran pada setiap hari dan bekerja dalam jangka masa yang panjang dan selalu berasa letih, namun dengan meminum teh Luobuma setiap hari, walaupun tanpa tidur yang cukup, saya kini lebih bertenaga.

 

Wong Chor Haw 52 tahun

Alor Setar Kedah

 

Testimoni 7

Saya melalui pintasan Jantung pembedahan pada Mei 2011, dan saya berasa sangat lemah. Bulan Oktober yang lepas, seorang rakan dari Kelantan memperkenalkan saya untuk minum teh Luobuma Namiconia. Saya mula membeli sekotak untuk mencuba. Pada setiap pagi saya membuat sepaket teh dan kemudian meletakkannya ke dalam botol untuk dibawa ke tempat kerja. Selepas mengamalkan teh ini tekanan darah saya yang biasanya 140/90 turun kepada 120/80, dan  tahap kolesterol saya telah menurun dengan ketara.

Sehingga kini saya telah minum kotak keempat, dan kawan-kawan saya melihat kesihatan saya telah bertambah baik dan mereka juga telah mula minum Teh Luobuma Namiconia. Saya amat berterima kasih kepada teh Luobuma dan Namiconia.

Hashim Bin Mat Isa 56 tahun

Bagan Serai Perak

 

Testimoni 8

Saya seorang jurusolek, dan saya tidak sesuai minum teh. Apabila saya minum teh , perut rasa tidak selesa, terutama sekali jika minun teh pada waktu petang, saya tidak akan dapat tidur. Satu malam di rumah seorang rakan, saya telah minum segelas teh Luobuma Namiconia.Selepas minum saya rasa amat segar.  Walaubagaimanapun, saya rasa takut sekiranya tidak dapat tidur pada waktu malam. Saya tidak menjangkakan pada petang yang sama, saya rasa sangat  mudah untuk tidur, dan bangun pagi esok, saya rasa amat segar.

Sejak itu, setiap hari saya akan membuatkan  sepaket minuman teh luobuma Namiconia. Teh Luobuma Namiconia bukan sahaja menjadikan saya lebih mudah untuk tidur pada waktu malam, malah keadaan minda dan fizikal harian saya bertambah baik. Masalah angin perut saya juga sudah selesai.

Esther Lim 39 tahun

Alor Setar Kedah

 

Testimoni 9

Saya berusia 52 tahun, dalam usia empat puluhan saya mengalami tekanan darah tinggi dan kolesterol tinggi,dan bergantung kepada ubat untuk mengawal penyakit saya. Saya mula minum Teh Luobuma Namiconia pada bulan September tahun 2011, setiap hari selepas sarapan pagi saya akan memnbancuh sepaket teh Luobuma Namiconia. Dua bulan kemudian, tekanan darah telah turun kepada keadaan biasa; dan pada masa yang sama, saya menerima laporan dari pemeriksaan fizikal saya bahawasanya lipoprotein (LDL) juga telah turun.

Di samping itu, setiap hari saya merasakan kualiti tidur juga semakin yang baik.

Mohd Ali Bin Hj Zakaria 52 tahun

Arau, Perlis

 

Testimoni 10

Saya menderita selama sepuluh tahun penyakit kencing manis dan sembelit dan semakin teruk sejak dua tahun lalu. Kandungan gula dalam darah saya ialah di dalam lingkungan  12-14, sejak lebih daripada 20 tahun yang lalu. Setiap hari saya mesti pengawal glukosa darah dengan insulin, iaitu suntikan insulin dua kali sehari.

Di samping itu seluruh badan saya sakit, sendi, dan sakit belakang. Saya sejak dulu sudah mengambil pelbagai jenis produk kesihatan tetapi tidak berkesan. Dua bulan yang lalu, saya mula minum teh Luobuma Namiconia. Selepas mengamalkan teh ini , kadar paras gula dalam darah adalah stabil di antara 5.5 – 6.

Dos insulin harian juga dikurangkan. Kini tiada lagi sembelit, sakit sendi juga berkurangan dan saya rasa amat bertenaga.

Yong Ai Lean 54 tahun

Kuantan Pahang

 

Testimoni 11

Setelah sebulan mengamalkan Teh Luobuma satu paket setiap hari secara berterusan, perubahan besar telah berlaku di dalam aktiviti harian saya.

Sebelum ini saya susah atau berat untuk bangun  tidur  pada waktu pagi akibat terlalu letih atau  penat bekerja. Kini kualiti tidur saya begitu baik sekali, tidur saya amat nyenyak dan saya boleh bangun tidur awal pagi dengan mudah dan badan rasa segar, cergas dan bertenaga.

Teh Luobuma juga melawaskan pembuangan air kecil dan memudahkan saya membuang air besar (sebelum ini sembelit) pada waktu pagi.

Teh Luobuma memberikan ketenangan fikiran dari tekanan (stress) di tempat kerja sebagai seorang pengurus di tapak projek pembinaan saya. Sejak mengamalkan Teh Luobuma, saya dapat menangani masalah kerja di tapak projek satu persatu dengan mudah dan bertenaga.

Kini, saya amat yakin dengan khasiat dan kebaikan Teh Luobuma dan saya secara tidak langsung telah memperkenalkan Teh Luobuma kepada rakan-rakan sekerja dan menjadi pengedar di Seremban.

Abdul Latiff B Md Ali 44 tahun

Seremban, Negeri Sembilan

Berminat untuk mendapatkan teh luobuma dari Namiconia sila hubungi Khairul di +6 012-5396213 atau layari laman web dengan klik di sini

luobuma tea

 

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.