Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting
image_pdfimage_print

Resveratrol, acai berry, pomegrante, grape seed dan glutathione di formulasikan oleh Dato Dr Nordin Darus untuk menghasilkan minuman kesihatan yang luarbiasa hebat iaitu Rx Young. Ianya adalah gabungan daripada bahan-bahan terbaik untuk menentang penuaan.

Ia adalah suatu minuman kesihatan Anti-Penuaan dan merupakan suatu suppliment yang bukan sahaja menjadikan kita NAMPAK MUDA, tetapi juga RASA MUDA &  SIHAT berbanding sebelumnya.

Info tentang Rx Young sila klik di sini .

Jika mengamalkan RxYoung (The Fountain Of Youth) Drink ini kita akan merasa/nampak 5 TAHUN LEBIH MUDA hanya dalam masa 15 hari selepas mengamalkan produk ini. Dengan mengamalkan RxYoung setelah 2 bulan dan seterusnya, anda akan rasa lebih ENERGETIC, Rasa & nampak JAUH LEBIH MUDA dari usia anda sekarang dan nampak/rasa sihat serta BERSEMANGAT.

Berikut adalah kandungan yang di perolehi di dalam minuman kesihatan Rx Young :

1. RESVERATROL (RxV) – RESVERATROL (RxV) – Resveraterol dipanggil ‘Cutting Edge Science’ & digelar “The Most Powerful Anti Aging Substance” oleh Saintis di University Harvard dan menjadi ‘kegilaan’ Selebriti di Amerika. Resveratrol adalah bahan yang boleh aktivate suis Gene Sirtuin Sel kita seolah-olah seperti On suiz lampu.

Ia bertindak memberi ketahanan ekstra terhadap Penyakit Kronik dan penuaan awal. Resveratrol juga mempunyai kesan Apostosis iaitu membetulkan kadar replikasi Sel yang sangat ampuh untuk membendung Kanser dan sangat bagus untuk merawat Kanser.

Ia merupakan Anti Oksida paling berkuasa dan merupakan ‘Anti-Aging Catalyst’ (Pemangkin Anti-Penuaan) yang KUAT sehingga disebutkan sebagai ‘THE FRENCH PARADOX & 100 YEARS OLD’ di dalam CNN, ABCNews, FOX News, CBS & FORTUNE Magazine dan digelar ‘The Best Anti-Aging Miracle’.

Resveratrol (RxV) ditemui oleh Saintis Barat apabila mereka mengkaji ‘kepelikan’ yang berlaku terhadap orang2 Perancis yang mempunyai Diet yang lebih teruk berbanding orang2 Amerika yang suka memakan Daging, makanan berlemak & Berkalori tinggi, tetapi mereka mempunyai kadar sakit Jantung yang paling rendah serta kulit & tubuh mereka nampak lebih muda berbanding usia yang sama dengan orang2 Amerika.

Apabila dikaji, rupa2nya mereka sering meminum Red Wine (Wine Merah) yang mengandungi kadar Resveratrol (RxV) yang tinggi. Resveratrol (RxV) dikenalpasti sebagai suatu bahan yang bertindak meng-‘ON’-kan suis SIRTUIN di dalam Kromosom Sel2 kita. Sirtuin ialah Gen Pelindung yang mengaktifkan Ketahanan semulajadi tubuh kita terhadap penyakit & penuaan (Survival genes activating The Body natural Deffences against Diseases & promotes Youthfullness). Jika ia berada did alam ‘OFF’ mode, maka badan kita cepat rasa lemah, tak bertenaga & lekas nampak Tua. Resveratrol (RxV) juga melawan kerosakan Sel dari Radikal Bebas (penyumbang Utama kita kelihatan tua) secara sangat efektif, menyokong kesihatan Jantung & meningkatkan daya Kognitif (sentiasa alert, cergas & bersemangat).

Ia menggiatkan proses ‘Apoptosis’ (iaitu suatu proses mengimbangkan kadar penggantian semula Sel-sel tubuh yang telah mati dengan Sel-sel yang baru – Setiap minit, berjuta-juta Sel kita akan mati dan diganti dengan yang baru, proses Apoptosis ini ‘ballance’kan kadar atau ‘timing’ yang betul ‘rate’RxYoung (The Fountain Of Youth) Drink ini tidak diambil dari Red Wine (kerana mengandungi juga alkohol serta tidak halal), tetapi Dr. Noordin Darus mengambil bahan Resveratrol(RxV) ini dari pokok Japanese Knotweed yang mempunyai bahan Resveratrol (RxV) yang sangat tinggi tetapi selamat. 1 sachet RxYoung (The Fountain Of Youth) Drink adalah seumpama kita mengambil Resveratrol (RxV) dari 10 botol Red Wine (tanpa setitis pun Alkohol) – Hebat kan?

RxYoung (The Fountain Of Youth) Drink adalah suppliment Anti-Aging PERTAMA DI MALAYSIA yang menggunakan Resveratrol (RxV) penggantian ini.

Info tentang Rx Young sila klik di sini .

2. ACAI BERRY – (Sebutannya ialah A-Sa-ee Berry) Ia sangat terkenal di hutan Amazon dan digelar Indian Super Food. Ia memberikan kita tidur yang nyenyak, menggalakkan proses Detoksifikasi, meningkatkan Sistem Imun, Tenaga Seks & Penglihatan (Vision).

Ia membendung penyakit Cardiovascular & Anti-Urinary Tract Infections (UTI) – membendung masalah2 jangkitan di Pundi Kencing. Ia juga Anti Kekaburan Mata.
3. BUAH DELIMA (POMEGRANATE) – Ia menggiatkan Percambahan DNA untuk ‘menegangkan kulit’, meningkatkan proses Detoksifikasi, mengurangkan radang, Anti-Kedutan, mempunyai Vitamin A,C,E & Folate Acid. Ianya 3X Anti-Oksida yang lebih kuat dari Wain, Anti radang sendi, Anti Anemia, mencegah Diabetes, memperbaiki peredaran darah, mengurangkan masalah sakit perut, penjagaan gigi & rambut serta MENINGKATKAN ‘AURA SEKSI’ (maksud meningkatkan keseksian ini ialah kerana buah

Delima mengaktifkan hormon2 yang menimbulkan bentuk-bentuk atau lekuk-lekuk tubuh kita (samada Wanita mahupun lelaki). Untuk wanita, anda akan nampak lebih feminin). So, suami-suami semua, apa lagi, inilah hadiah anda yang terbaik untuk sang isteri. Selepas itu, sang isteri pula beri ‘hadiah’ pada anda.

4. GRAPE SEED (Biji Anggur) – Mengandungi Vitamin P, Kulit lebih Sihat & Muda, Meningkatkan Kolagen, Meningkatkan Penghadaman & Kesihatan Prostat, Melindungi dari sinar UV, memberikan ‘KEANJALAN SEMULAJADI’ kepada kulit, Anti Alergy, Anti Virus/bakteria, 20X Vitamin E & 50X Vitamin C dari Oren.

Grape Seed adalah lebih hebat dari Minyak Zaitun dan digelar ‘Makanan Semulajadi Yang Sempurna’ dan merupakan makanan suppliment Bintang2 Hollywood yang terkenal buat masa ini seperti (Oprah Winfrey). RxYoung (The Fountain Of Youth) Drink kaya dengan Grape seed ini.

5. L-GLUTHATIONE – ‘Super Miracle’ substance – Ia digelar ‘NO 1 OF ALL ANTIOXIDANT’ & ‘SUPER POWER ANTI-OXIDANT’. Semua orang yang umurnya melebihi 100 tahun bermakna Gluthatione mereka tinggi.

Bila kita diet rendah kalori, Gluthatione pun akan tinggi. Perlu untuk merawat kecederaan & Kesakitan, Powerfull Heavy metal detoxifier (me-nyah unsur2 logam berat dalam tubuh), tingkatkan Enzim & Tenaga tubuh, Anti Kanser yang sangat ampuh

6. MARINE COLLAGEN – Kolagen Marin yang terdapat di dalam RxYoung menghilangkan/mengurangkan kedut-kedut pada kulit dan Anti-Penuaan. ianya bagus untuk bina & menyokong kulit yang sihat, gusi, gigi, tulang & rambut yang kuat dan tisu badan yang sihat. Kolagen Marin RxYoung (The Fountain Of Youth) drink adalah yang paling sempurna & ‘Most natural’

7. L-ARGININE – Ia meningkatkan peredaran darah, meningkatkan NO (Nitric Oxide), bagus untuk kesihatan Jantung, menghindarkan masalah ED (Erectyle Dysfunction) atau ‘mati pucuk’ – berita baik kepada golongan lelaki, menyembuhkan luka & mencerahkan kulit.

8. BCAA (Branch Chain Amino Acids) – Amino Acid & B3, B6, B12 & Vitamin C, mengandungi EAA, Body building & Maintenance, Mengurangkan sakit-sakit Otot, Meningkatkan Growth Hormone (Hormon Pertumbuhan), Meningkatkan Hemoglobin Darah (Sel darah Merah yg mengangkut Oksigen & Zat2 makanan), Meningkatkan Serotonin, Anti kemurungan, Rasa Aktif & Melindungi Hati.

9. D-RIBOSE & FOS – ‘Energizer’ & meningkatkan Bakteria Baik (probiotik)

10. ROSSELLE – Anti-Oksida yang kuat, Anti-Penuaan, Anti-Kedut, Memberikan Warna & Rasa asli untuk produk RxYoung (the Fountain Of Youth) drink ini .

Terdapat pelbagai testimoni pengguna Rx Young telah di perolehi. Untuk mendapatkan informasi tentang Rx Young yang mengandungi resveratrol, acai berry, pomegranate (buah delima), grape seed dan glutahione sila klik di sini atau hubungi Khairul di +6 012-5396213

rx young rx lite rx power

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.