Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting
image_pdfimage_print

Soal Jawab RxYoung Drink

Q – Berapa harga RxYoung Drink & RxYoung Cream ni?

A – Harganya ialah RM270 (2 kotak) untuk pembelian PERTAMA sahaja (harga ini termasuk pendaftaran keahlian & penghantaran sekali). Untuk pembelian kedua atau berikutnya, harganya hanya RM120 sekotak . Dalam masa yg sama jika beli produk2 lain juga automatic akan dapat harga ahli dan jika anda perkenalkan produk ini

Q – Bahan apa yg digunakan di dalam RxYoung Drink ni?

A – Bahan2 yg digunakan adalah yang terkini dan, paling aktif dan ada yg belum pernah digunakan di dalam mana2 produk anti penuaan di Malaysia terutama sekali Resveratrol (RxV)
Q – Bila masa nak kena minum RxYoung Drink ni?

A – Pada waktu pagi, sebaiknya alas sedikit perut, minum RxYoung 1 sachet dan terus makan sarapan
Q – Ada tak apa2 tindakbalas berlawanan/kesan sampingan RxYoung Drink ni?

A – Ianya bergantung kepada badan kita. Rata2 pengguna mendapat kesan tidur lena, sendi2 rasa kuat, badan bertenaga & penuh bersemangat & hubungan suami isteri jadi ‘hangat’ semula serta kulit muka nampak tegang dan kedutan Nampak berkurangan. Penglihatan pun akan rasa lebih jelas. Akan tetapi jika kita menghidapi penyakit kronik atau dalam proses nak kena sakit kronik (tapi belum tahu lagi), maka kita mungkinakan dapat tindakbalas Healing Crisis yang sangat positif seperti berikut:
Rasa mengantuk yg amat sangat
Buang-buang air
Sedikit rasa sakit perut
Buang-buang angin (sedawa, kentut2 dll)
Air Kencing keruh atau Najis warna gelap kehitaman

Jika anda mendapat tindakbalas2 ini, jangan khuatir. Teruskan. Ia adalah tindakbalas positif dan sangat sementara. Dalam 2 ke 3 hari ia akan mula hilang dan akan rasa perubahan yg ketara

Q – Kalau minum RxYoung Drink ni lebih dari 1 sachet sehari boleh tak? Akan ada tak kesan2 mudharat?

A – Boleh, tapi jangan minum lebih dari 3 kali sehari

Q – Ada tak sesiapa yang tidak boleh minum RxYoung Drink ni?

A – Ibu2 hamil kalau boleh jangan minum RxYoung Drink dulu, tetapi minumRxWater/Rx17. Setelah melahirkan Bayi barulah boleh diminum

Q – Kanak-kanak boleh tak minum RxYoung Drink ni?

A – Kanak2 tak sesuai minum RxYoung drink tetapi jika mereka minum tak akan mendatangkan apa2 mudarat kepada mereka

* Q – Kalau saya sekarang sedang makan ubat Doktor atau menjalani Treatment, boleh tak minum RxYoung Drink ni? Akan berlawan tak?

A – Boleh minum, malah lebih bagus. Tak akan mendatangkan kesan berlawanan, insyaAllah

rx young

Berminat mendapatkan informasi mengenai Rx Young sila klik di sini atau hubungi Khairul di +6 012-5396213

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.