Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting
image_pdfimage_print

Ramai yang bertanya samada melalui emel ataupun reply melalui blog yang saya tulis di sini. Ramai juga yang nak tahu di mana terdapatnya stokis Organo Gold yang terdekat di tempat masing-masing.

Organo Gold adalah syarikat MLM yang berpusat di Canada dan membuka cawangannya di Malaysia baru-baru ini. Sistem Organo Gold tidak menggunakan sistem stokis. Kesemua produk yang di pesan akan di kirimkan dari cawangan Malaysia di Petaling Jaya . Seandainya ada pengedar atau agen yang berdekatan dengan anda , mungkin mereka ada stok yang boleh di berikan terlebih dahulu kepada anda sebelum mereka membuat pesanan atau pendaftaran dengan menggunakan sistem pesanan online.

Organo Gold saya kategori sebagai satu bisnes yang mudah jika anda suka minum kopi ! Kenapa? Kerana anda akan sentiasa membuat pembelian ulangan setiap bulan, Untuk memastikan anda mendapat bonus atau komisen minima anda perlu order dalam RM250 ++ sebulan. Memang habis kopi ni kalau di minum setiap hari. Seoranga sahaja 3 paket sehari – pagi, petang dan malam. Kalau satu famili memang boleh maintain setiap bulan.

Tapi yang lebih seronoknya .. dengan maintain setiap bulan di Organo gold anda boleh dapat KOMISEN. Pendek kata minum kopi boleh dapat duit je lar …. .

Bagaimana nak join Organo Gold? Anda nak buat bisnes dan bersama team yang menjalankan bisnes ini secara online dan offline …. sertai kami dengan melakukan langkah-langkah di bawah :

1) Mendaftar sebagai ahli Organo Gold. Nak dapatkan info lanjut tentang Organo Gold sila layari laman web Organo Gold dengan klik di sini.

2) Anda boleh terus mendaftar keahlian di organo gold yang bermodalkan RM80 (semenanjung Malaysia) di mana anda di berikan starter kit dan beberapa paket kopi Organo Gold dalam pelbagai jenis untuk di cuba.  (belum termasuk kos kiriman … jika termasuk kos kiriman dalam RM90 sahaja…)

3) Bagaimana mendaftar ? Secara online dengan klik di sini untuk join Organo Gold dan kemudian klik pada JOIN NOW dan pilih negara “Malaysia”. Atau jika anda mahu bank in kepada saya sila SMS ke 012-5396213 (Khairul) dan type “Organo Gold”. Saya akan SMS kepada anda maklumat bank in dan info yang perlu di lakukan untuk mendaftar.

4) Selepas menjadi member dan dapat kit dan sample anda, anda boleh login ke member area dan membuat pembelian pakej untuk menjadi ahli Organo Gold dan memulakan bisnes organo gold anda …

5) Masih mahukan info lanjut…. call atau SMS sahaja Khairul di +6 012-5396213 . Tak salah anda bermula sekarang kerana modal pertama anda hanyalah RM80 sahaja di Organo Gold tetapi anda bakal memiliki bisnes global di sini …

Di bawah ini adalah pakej dan harga produk Organo Gold di Malaysia …. Jangan ketinggalan untuk bersama OG Success team (OST) sekarang …..

organo-gold-pakej

 Sila klik pada gambar di atas untuk membesarkan informasi tentang pakej-pakej Organo Gold di Malaysia

organo gold millionaire

Jangan ketinggalan untuk bersama Organo Gold…. hanya RM80 untuk bermula, klik di sini untuk info lanjut Organo Gold.

Nak dapatkan Free Sampel kopi Organo Gold – Cafe Latte dan juga Black Coffee ? Sila daftar untuk sampel kopi percuma dengan klik di sini Sampel kopi Organo Gold

Did you like this? Share it:

2 Responses so far.

  1. Ree says:

    halo, i just joined at Organo Gold Malaysia. I love the coffee and can’t wait to start sharing with friends also!


Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Ganoderma Gano Excel

Kali ini saya nak cerita sikit tentang perjalanan bisnes saya ...

Twitter updates

No public Twitter messages.