Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Menjana pendapatan sampingan bersama eXfuze Malaysia

EXfuze mengedarkan produk ekstrak Seven+ iaitu produk yang di perbuat daripada ekstrak 7 jenis tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan terbaik dunia. Selain daripada memperolehi khasiat daripada pengambilan Seven plus secara berterusan, saya juga berpotensi menjana pendapatan sampingan bersama eXfuze. Selepas mendapata khasiat daripada penggunaan Seven plus, saya rasa ada baik nya saya  [ Read More ]

Continue

Testimoni Exfuze Seven+ (Seven Plus) bergambar

Sejak saya menulis tentang pelbagai testimoni daripada pengguna-pengguna yang telah mendapatkan manfaat daripada khasiat produk eXfuze Seven+, ramai juga yang bertanya melalui SMS. Tidak di nafikan terdapat ramai yang telah mendapat manfaat daripada pengambilan peminuman kesihatan Seven plus kerana ianya memang amat bagus untuk kesihatan. Kandungan 7 jenis buah-buahan dan  [ Read More ]

Continue

Testimoni pengguna Exfuze Seven Plus Malaysia

Sejak mencuba Seven Plus dari eXfuze Malaysia dan merasai keberkesanan produk ini saya mencari-cari testimoni pengguna-pengguna yang lain jika ada di dalam internet. Ternyata memang ada terdapat pelbagai testimoni dari lapisan masyarakat tentang penggunaan produk Seven Plus . Di sini saya paparkan beberapa testimoni pengguna produk Seven Plus yang saya  [ Read More ]

Continue

Exfuze Seven plus adalah satu-satunya produk minuman ekstrak pertama di dunia yang menggunakan teknologi ekstrak. Exfuze Seven plus adalah ekstrak dan ianya bukan jus. Ekstrak adalah 40%-60% lebih baik daripada jus. Jika semalam saya kongsikan pengalaman mencuba produk Seven Plus buat pertama kalinya dan rasanya boleh di terima oleh kesemua  [ Read More ]

Continue

Mencuba Exfuze Seven Plus buat pertama kali

Sebelum bulan puasa yang baru lepas, salah seorang rakan telah memperkenalkan satu produk bernama Seven Plus kepada aku. Selepas 3 minggu mendapat panggilan pertama dari beliau, aku sempat meluangkan masa untuk berjumpa dengannya. Beliau memberikan penerangan tentang Seven Plus yang mengandungi 7 jenis pemakanan Super Foods di dalamnya. Seven plus  [ Read More ]

Continue

Satu permulaan yang baru !

Cepat sungguh masa berlalu. Sebulan berpuasa macam tak rasa apa-apa. Pejam celik pejam celik dah pun masuk hari raya yang ke 5. Ramai yang masih lagi bercuti. Tapi masa-masa begini majoritinya sudah memulakan perjalanan untuk kembali ke destinasi masing-masing dan memulakan rutin kehidupan seperti biasa. Terubat sudah kerinduan sanak-saudara dan  [ Read More ]

Continue

Ilmu dulu baru jadi jutawan

Gagal dan berjaya di dalam kehidupan adalah satu lumrah yang mesti di tempuhi. Tanpa ada cabaran dan kegagalan kita tidak akan dapat belajar bagaimana untuk berjaya. Baru-baru ini muncul kembali cerita tentang orang-orang felda yang dulunya menjadi jutawan dalam sekelip mata, kini sudah ramai yang muflis dan kehabisan wang. Ramai  [ Read More ]

Continue

Erti kemerdekaan

31hb Ogos adalah hari kemerdekaan Malaysia yang ke 54. Ianya bersamaan dengan kehadiran Aidil Fitri hari ke 2 di Malaysia. Pada 2 minggu lagi, hari Malaysia akan di sambut pada 16hb September. Ianya adalah hari menandakan penubuhan sebuah negara Malaysia. Mungkin pada masa kini kita menikmati kemerdekaan dengan penuh kemewahan  [ Read More ]

Continue

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Ganoderma Gano Excel

Kali ini saya nak cerita sikit tentang perjalanan bisnes saya ...

Twitter updates

No public Twitter messages.