Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Petua kuruskan badan dengan air kosong

Air merupakan satu keperluan yang penting di dalam badan. Malahan ianya juga boleh di gunakan di dalam terapi kuruskan badan secara mudah. Ada beberapa petua yang boleh anda amalkan untuk kuruskan badan dengan air kosong. Pertama pastikan anda minum air putih atau air kosong sebanyak 2.5 liter sehari. Air membantu  [ Read More ]

Continue

GLUCOS CUT TEA adalah minuman tea yang mengandungi 100% bahan herba semula jadi. Glukos Cut atau gctea sangat sesuai diambil untuk mereka yang mengambil berat tentang gula dalam darah, masalah kegemukan dan yang kurang bersenam. Ia juga merupakan penawar terbaik bagi mengatasi masalah kencing manis ( diabetes ) dan bagi  [ Read More ]

Continue

Apakah anda rasa terbeban dan sering mengeluh dengan bil elektrik yang tinggi setiap bulan? Amalkan langkah mudah dibawah ini untuk anda mula menjimatkan elektrik lantas akan mengurangkan bil elektrik anda setiap bulan. Tip Jimat Elektrik 1: Padam semua lampu bilik atau ruang yang ada di rumah sekiranya tiada sesiapa di  [ Read More ]

Continue

Syampu Hitam Fednoni BSY adalah Syampu Penghitam Rambut semulajadi yang dihasilkan secara berkualiti tinggi dari ramuan herba semulajadi Pati Mengkudu 100% dari Kepulauan Pasifik Selatan, akar Chinese Knotweed (PolygonumMultiflorum Thunb) yang juga dikenali sebagai Shouwu, akar Ginseng dan banyak lagi, semuanya ramuan semulajadi 100% bebas kimia. Produk kini dipakejkan semula  [ Read More ]

Continue

Penuaan merosakkan kolagen dan seterusnya merosakkan kulit Kolagen membentuk 70% daripada lapisan dermis kulit. Ia adalah bahan utama dalam kulit, tulang, rawan dan pelbagai tisu penghubung di dalam badan kita. Kolagen membantu pertumbuhan semula kulit baru serta mengekalkan kelembutan kulit. Di dalam sendi rawan, ia berfungsi sebagai kusyen untuk mengurangkan  [ Read More ]

Continue

Onexox … simkad buat duit dengan modal RM10 sahaja

Salam sejahtera semua ! Kali ini saya nak bercerita tentang simkad Onexox. ┬áPernah dengan Onexox ? Ataupun XOX ? Onexox menggunakan jenama xox dengan platform telco menggunakan celcom. Pada peringkat awal Onexox bermula sudah ramai yang berminat menyertainya sebagai sub dealer untuk memulakan satu bisnes telco dari rumah yang cukup  [ Read More ]

Continue

NAK TAK SAYA BANTU ANDA KURUS DAN MAINTAIN SLIM SECARA SEMULAJADI seperti dua orang rakan saya ini? Ini adalah 2 testimoni menurunkan berat badan setelah mengamalkan kopi mineral dan garlic. Masih tidak percaya lagi? Jom baca macamanan 2 produk ni mampu menurunkan berat badan kita! ini bukan ubat tapi membantu  [ Read More ]

Continue

Kopi Moganna Higoat untuk penggemar kopi tegar

Adunan Moganna Coffee meransang penggemar kopi tegar dengan aroma sejati Hacofino Dark Roast Bean gred premium yang diperkayakan dengan susu kambing, dan ekstrak Panax Ginseng, Mengkudu, Ganoderma, Annona dan Garam Bukit. Ianya mengandungi khasiat seperti di bawah : 1. Ganoderma Kadar penyembuhan Ganoderma terhadap penyakit buah pinggang hampir mencapai 100%  [ Read More ]

Continue

Sejak kewujudan era internet, kaedah membuat promosi perniagaan yang berasaskan Network Marketing telah banyak berubah. Kini semakin banyak syarikat MLM yang menggunakan internet sepenuhnya di dalam membuat promosi, update, dan membuat penajaan ahli-ahli baru. Menjalankan perniagaan MLM atau Network Marketing menggunakan internet memang ada banyak kelebihannya kerana ianya memudahkan ramai  [ Read More ]

Continue

Cara buat blog dengan menggunakan wordpress

Cara buat blog dengan menggunakan wordpress sebenarnya bukanlah susah sangat. Ini kerana kesemua perkara asas yang diperlukan untuk memulakan blog menggunakan wordpress telah pun di sediakan secara percuma. Salah satu kebaikan blog menggunakan wordpress adalah kerana terdapat banyak aplikasi plugin yang membantu di dalam membina dan memudahkan blog untuk mendapatkan  [ Read More ]

Continue

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Ganoderma Gano Excel

Kali ini saya nak cerita sikit tentang perjalanan bisnes saya ...

Twitter updates

No public Twitter messages.