Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Ameen clixster menawarkan cabutan Bonanza 2014

Anda pernah dengar telco prepaid Clixster ? Jika YA, bagaimana pula dengan Ameen Clixster ? Ameen clixster adalah program keusahawanan terbaru yang di lancarkan pada Julai 2014 (versi 2.0) yang sudah mula di kenali ramai kerana kehebatan pelan pemasarannya yang memberikan ganjaran unilevel sehingga 7 generasi. Di dalam usaha untuk  [ Read More ]

Continue

Nak buat duit sampingan dengan bisnes reload topup?

Rata-rata kita tahu ramai yang memiliki telefon bimbit. Malahan, pengguna telefon bimbit sudah melebihi jumlah penduduk di Malaysia kerana ramai yang memiliki lebih daripada 1 nombor telefon. Pernahkah anda terfikir kenapa syarikat gergasi telco di Malaysia seperti Digi, Maxis dan Celcom mengaut keuntungan berbillion ringgit dengan hanya bisnes yang untungnya  [ Read More ]

Continue

Clixster mobile adalah salah satu platform telekomunikasi prepaid yang di lancarkan sejak 2012. Ianya menggunakan platform Digi. Sejak di lancarkan di antara faedah yang paling menarik yang di perkenalkan oleh Clixster ialah mendapat panggilan percuma sehingga 5 jam untuk talian sesama clixster. Anda boleh menghubungi beberapa ramai rakan anda yang  [ Read More ]

Continue

Pada bulan Mei yang lepas semasa saya sedang membuat pencarian bisnes telco atau simkad yang baru, saya di pertemukan dengan simkad Ameen Clixster. Apa yang menariknya Clixster juga rupa-rupanya mempunyai program keusahawanan ala-ala networking melalui program yang di anjurkan oleh Ameen Mobile Sdn Bhd. Saya tertarik dengan program keusahawanan Ameen  [ Read More ]

Continue

Ramai yang berimpian untuk menjalankan perniagaan sebagai salah satu landasan untuk mencapai matlamat kewangan. Namun ramai yang tidak mempunyai kesempatan kerana : tiada modal tiada masa Namun di zaman IT yang serba canggih ini sudah pasti anda ada alternatif dan pilihan yang boleh di buat dengan modal yang rendah dan  [ Read More ]

Continue

Siapa di luar sana yang hobinya memang suka minum kopi? Sudah kah anda mencuba Cafelatte atau pun Black Coffee dari Organo Gold? Jika sudah, apa komen anda? Sedap? Lazat? Rasa macam nak minum lagi ? Jika anda seperti saya, seorang yang suka minum Kopi, jawapannya adalah YA. Memang sedap dan  [ Read More ]

Continue

Petua mendapatkan Kad perubatan (medical card) percuma

Kos perubatan yang semakin meningkat semakin menyukarkan untuk orang ramai mendapatkan perubatan yang baik di hospital-hospital swasta. Di samping itu peningkatan kos sara hidup juga membantutkan ramai orang daripada mendapatkan kad perubatan daripada syarikat-syarikat insurance ataupun takaful. Tidak dapat di nafikan kad perubatan pun bukannya murah, untuk satu famili bagi  [ Read More ]

Continue

Bulan Ramadan iaitu bulan puasa untuk tahun 2014 semakin dekat. Tak sampai 2 minggu lagi, umat Islam akan menyambut kedatangan bulan Ramadan, bulan yang penuh dengan keberkatan. Sempena bulan ramadan yang akan datang, pastinya ramai yang mahu menjalankan ibadah berpuasa dengan jayanya. Untuk memberikan anda tenaga dan kekuatan di dalam  [ Read More ]

Continue

simkad prepaid onexox menawarkan skim user get user

Anda perlu dengar simkad XOX? Pernah ? Ianya menggunakan platform dan line Celcom. Jadi dari segi liputan dan kawasan yang mempunyai line celcom, sudah pasti akan adanya line xox. Bagaimana pula dengan ONEXOX? Adakah anda pernah mendengar mengenainya? ONEXOX di lancarkan pada Januari 2014 dan adalah merupakan satu program simkad  [ Read More ]

Continue

Kebaikan jeli gamat emas keluaran Luxor Network

Sejak beberapa ratus tahun dahulu, masyarakat melayu telah menggunakan gamat sebagai ubat serbaguna dan makanan kesihatan untuk mencegah penyakit , kekal sihat dan cergas. Menurut lagenda Langkawi, Puteri Mahsuri menggunakan gamat untuk kesihatan dalaman dan juga luaran. Buku perubatan Cina yang terkenal juga mencatatkan kehebatan dan keberkesanan gamat yang di  [ Read More ]

Continue

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Ganoderma Gano Excel

Kali ini saya nak cerita sikit tentang perjalanan bisnes saya ...

Twitter updates

No public Twitter messages.