Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Tempahan Tat Nenas Raya 2017 Kuala Kangsar

image_pdfimage_print

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah hari raya dah mesti nak ready awal-awal. Jika sibuk, memang dah tak ada cara lain tetapi kena buat tempahan dari awal. Untuk raya tahun 2017 dan bagi peminat tegar biskut Tat Nenas di kawasan Kuala Kangsar dan Sri Iskandar di Perak , boleh lah order awal-awal dari Love Kitchen.

biskut tat nenas untuk tempahan raya 2017

Tempahan untuk Hari Raya masih dibuka untuk Tat Nenas Gebu ni ya. Tarikh akhir ialah 15 Jun 2017. Jangan terlewat nanti melepas.

Jenis biskut:

  • Tat Nenas Gebu
  • Biskut Susu Gebu
  • Crispy Nutty Chocolate Chips Cookies
  • Double Chocolate Walnut CCC
  • Biskut Nesflakes Rangup
  • Chocolate Cornflakes
  • Chocolate Cereal Bars
  • Biskut Milo
  • Biskut Gajus Susu

Harga: RM24 untuk 50 pcs

*Kecuali Tat Nenas 45 pcs

WhatsApp ke Love Kitchen di  013 5940440 untuk menempah.

COD sekitar kawasan Kuala Kangsar dan Sri Iskandar.

Memang sedap dan berbaloi. Jika nak info lebih lanjut sila ke facebook page Love Kitchen dengan klik di sini

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Ganoderma Gano Excel

Kali ini saya nak cerita sikit tentang perjalanan bisnes saya ...

Twitter updates

No public Twitter messages.