Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Pelan Pemasaran Rx International Rx Crystal

image_pdfimage_print

Pelan pemasaran Rx International iaitu syarikat yang menghasilkan produk popular Rx Crystal memang memberikan pulangan yang lumayan. Oleh kerana trend ataupun arus semasa sekarang adalah ke arah pelan hybrid 2 kaki maka pelan pemasaran Rx International juga di cipta ke arah yang sama.

Di kenali sebagai Pelan Momentum, Rx International menawarkan 8 jenis ganjaran atau bonus kepada pengedar dan usahawan Rx International.

Ganjaran yang terdapat di dalam Rxi ialah :

 • BONUS Sponsor 35%
 • BONUS Roll-up Sponsor (Balance from Bonus Sponsor)
 • BONUS MOMENTUM I 25%
 • BONUS MOMENTUM II 10%
 • BONUS STOKIS 5%
 • BONUS PLAN B UNILEVEL 40%
 • BONUS LEADERSHIP MATCHING 70%
 • BONUS PERKONSIAN SYARIKAT 15%

Di dalam blog post kali ini saya nak ceritakan tentang bonus Sponsor ataupun selalu di kenali sebagai Fast Start Bonus. Bonus pertama ini sangat penting kerana ianya memberikan anda momentum untuk memulakan perniagaan Rxi. Bonus ini yang di bayar setiap minggu membantu anda di dalam memberikan modal di dalam menjalankan bisnes ini.

Di dalam Rxi terdapat 3 jenis pakej yang kita boleh pilih iaitu pakej Silver, pakej Gold dan pakej Platinum.  Pakej silver dengan modal RM250 di mana anda boleh mendapat komisen harian sehingga RM400 sehari. Pakej Gold pula bermodalkan RM2,500 di mana anda boleh mendapat komisen harian sehingga RM2,600 sehari. Manakala pakej Platinum pula bermodalkan RM6,250  dan anda layak mendapat komisen harian sehingga RM9,000 sehari.

Bagaimana pula dengan Sponsor Bonus ? Sekiranya anda menaja pakej Silver anda akan mendapat RM70. Pakej gold pula anda akan mendapat RM700 untuk setiap tajaan manakala untuk pakej platinum anda akan mendapat imbuhan penajaan sebanyak RM1,750 . Dengan bonus sponsor ini anda sudah boleh memperolehi modal yang cukup untuk menjalankan bisnes ini di peringkat awal.

Bayangkan sekiranya anda menaja 10 orang dengan pakej silver sahaja dalam 1 minggu, anda sudah memperolehi RM700 (RM70x10) dan ini baru sahaja bonus yang pertama, belum lagi di kira bonus yang lain-lain lagi.

Di bawah ini saya tunjukkan ilustrasi pelan pemasaran Rxi untuk bonus penajaan dan bonus momentum (pairing) .

Berminat untuk menyertai Rxi dan memasarkan produk hebat seperti Rx Crystal, RxTra dan Decca sila klik di sini atau hubungi Khairul di 012-5396213

pelan-pemasaran-rxi

 

pelan-pemasaran-rxi

 

pelan-pemasaran-rxi

 

Di bawah ini saya tunjukkan ilustrasi pakej permulaan Rxi

rxi-rx-crystal

Jangan berlengah lagi, Rxi baru saja di lancarkan dan peluang terbuka luas untuk menjadikan impian anda satu kenyataan di rx international. Sila hubungi saya Khairul di 012-5396213 untuk maklumat lanjut.

 

Did you like this? Share it:

One Response so far.

 1. Mr Chia says:

  Khairul

  Syarikat kami beroperasi di 158 buah negara. Kini ingin buka pasaran Malay di Malaysia. Kami memasarkan 60 jenis produk, antaranya termasuk produk makanan sunnah seperti madu, jus buah delima, aloe vera, zaiton.

  Sila berhubung dengan kami jika Khairul ingin meneroaki pasaran Malaysia serta global.

  Terima kasih

  Mr Chia
  017 779 2098 (Tel/whatsapp)


Subscribe to email feed

 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.