Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting
image_pdfimage_print

Peningkatan kos sara hidup dan apa tindakan seterusnya?

Wah .. di mana-mana pun sekarang ini ramai yang membicarakan tentang peningkatan kos sara hidup dengan kedatangan tahun 2014. Pelbagai isu kenaikan harga barang keperluan, harga petrol, kenaikan kadar tarif elektrik dan pelbagai kenaikan lagi menjadi topik perbualan samada di facebook, twitter ataupun di kedai-kedai kopi. Peningkatan barangan dan kos  [ Read More ]

Continue

Menjana pendapatan sampingan bersama Exfuze seven plus

Exfuze menawarkan satu peluang menjana pendapatan sampingan lumayan samada anda melakukannya secara part time ataupun full time. Terbukti produk Exfuze seperti Seven+ memberikan kesan yang menakjubkan kepada pengguna yang telah mengambil produk ini. Pelbagai testimoni penyakit seperti kencing manis, darah tinggi, kolestrol, gout, kanser dan macam-macam lagi yang mendapatkan kesan  [ Read More ]

Continue

Exfuze seven plus adalah produk supplemen kesihatan yang menggunakan teknologi ekstrak di dalam menggabungkan pelbagai superfood terbaik dunia. Di antara superfood yang terdapat di dalam exfuze seven plus ialah Goji, Noni, mangosteen, brown seaweed, acai berry, GAC  dan seabuckthorn . Selain daripada 7 bahan asas daripada formula awal Seven+ ianya  [ Read More ]

Continue

Exfuze seven plus sejak akhir-akhir ini semakin mendapat tempat di kalangan pengguna pemakanan kesihatan di Malaysia. Apa itu Exfuze Seven Plus? Seven Plus adalah ekstrak daripada 7 tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan terbaik dunia (superfood) dan di tambah dengan 3 lagi bahan terbaik dunia untuk melengkapkan fakor “+” di dalam formulasi Exfuze  [ Read More ]

Continue

2 minggu yang lepas, saya dan rakan-rakan di dalam Exfuze telah mengikuti satu percutian dan seminar selama 3H 2M di Hyatt Regency Resort Kuantan. Percutian ini adalah di atas kejayaan mencapai matlamat promosi yang di adakan oleh pihak syarikat Exfuze Malaysia sepanjang Januari hingga ke Mac yang lepas. Ianya di  [ Read More ]

Continue

Pelan insentif Exfuze Seven plus

Pelan pemasaran atau pelan insentif Exfuze Seven plus adalah lumayan. Pelan pemasaran atau pelan pendapatan di Exfuze terbahagi kepada 3 bahagian iaitu : Komisen PaceSetter – Pendapatan segera Komisen BTC (Binary Team Commission) – Pendapatan Pertengahan Komisen Director Check Match – Pendapatan Passive (jangka panjang) Jika anda baru nak bermula  [ Read More ]

Continue

Gabungan 7 pemakanan ajaib dunia Exfuze Seven Plus

Pada tahun 2011 ini, telah 9 bulan Exfuze Malaysia menjadi pasaran yang paling pesat meningkat naik di dunia di belakang negara Jepun. Kenapa Exfuze seven plus sudah di minati ramai di Malaysia? Pertama terbukti ianya mempunyai testimoni pengguna produk yang sudah berpuas hati. Saya sendiri mempunyai beberapa testimoni daripada pelanggan  [ Read More ]

Continue

Exfuze Seven Plus adalah satu peluang untuk memulakan bisness global dengan hanya melakukannya dari rumah. Anda hanya perlukan 2-4 jam sehari bagi menjalankan home based business ini dari rumah. Kami menyediakan laman web kumpulan untuk anda mempromosikan Exfuze Seven Plus di Malaysia. Manakala untuk pasaran antarabangsa pihak syarikat Exfuze turut  [ Read More ]

Continue

eXfuze seven plus testimoni jantung berlubang

Di antara testimoni produk exfuze seven plus, ini adalah di antara yang dapat di rakamkan tentang kisah seorang bayi yang memghidap penyakit jantung berlubang yang telah sembuh apabila mengamalkan exfuze seven plus. eXfuze seven plus adalah produk gabungan daripada 7 jenis tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan superfoods terbaik dan di tambah dengan  [ Read More ]

Continue

Pakej exfuze seven plus sudah sampai !

Pada hari selasa yang lepas pakej 2 botol eXfuze Seven+ sampai melalui city link courier servis. Semalam baru aku buka pakej tersebut. Kaedah pemasaran eXfuze memang sesuai dengan sesiapa yang ingin memulakan bisnes dari rumah ataupun lebih di kenali sebagai home based business. Kenapa? Anda tidak perlu habiskan masa dan  [ Read More ]

Continue

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.