Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting
image_pdfimage_print

Ameen clixster menawarkan cabutan Bonanza 2014

Anda pernah dengar telco prepaid Clixster ? Jika YA, bagaimana pula dengan Ameen Clixster ? Ameen clixster adalah program keusahawanan terbaru yang di lancarkan pada Julai 2014 (versi 2.0) yang sudah mula di kenali ramai kerana kehebatan pelan pemasarannya yang memberikan ganjaran unilevel sehingga 7 generasi. Di dalam usaha untuk  [ Read More ]

Continue

Nak buat duit sampingan dengan bisnes reload topup?

Rata-rata kita tahu ramai yang memiliki telefon bimbit. Malahan, pengguna telefon bimbit sudah melebihi jumlah penduduk di Malaysia kerana ramai yang memiliki lebih daripada 1 nombor telefon. Pernahkah anda terfikir kenapa syarikat gergasi telco di Malaysia seperti Digi, Maxis dan Celcom mengaut keuntungan berbillion ringgit dengan hanya bisnes yang untungnya  [ Read More ]

Continue

Ramai yang tak yakin dengan bisnes prepaid tune talk tone excel kerana mereka kata komisen nya kecil ! Betulkah ? Sebenarnya tidak … Jika anda lihat di dalam bisnes Prepaid tune talk tone excel ianya memberikan komisen secara terus sebab tidak ada PV dan BV. Dalam pelan pemasaran bisnes MLM  [ Read More ]

Continue

9 sebab kenapa Projek Mega di E-Naco (Smart Naco IgG-plus)

Smart Naco telah memulakan pelan pemasaran baru sejak Oktober 2012. Sejak di lancarkan pada oktober yang lepas, sambutan yang di berikan cukup memberangsangkan. Begitu ramai yang mula menyertai Smart Naco melalui pelan pemasaran baru di e-naco. Pelan pemasaran yang mudah di capai ini bukan saja dapat menarik minat pemimipin-pemimpin MLM  [ Read More ]

Continue

Kenapa susu kambing Higoat HR Marketing?

Di HR Marketing inilah apa yang Bakal Anda Perolehi …. Bonus, Insentif dan Banyak Lagi. Peluang Higoat HR Marketing menawarkan banyak manfaat kepada Pengedar dari segi kewangan, pengakuan rakan, kebanggaan prestasi, rasa kesyukuran apabila membantu orang lain, bekerja dengan keluarga, dan penghargaan memiliki perniagaan sendiri. Potensi Pendapatan. Sebagai Pengedar Higoat  [ Read More ]

Continue

Stiforp adalah satu syarikat internet yang menawarkan produk dan perkhidmatan bagi membantu sesiapa sahaja yang ingin memasarkan produk dan perkhidmatan di internet. Selain daripada menawarkan produk dan perkhidmatan “business tools” kepada anda, Stiforp Profit juga mempunyai program Affiliate yang memberikan pulangan yang lumayan. Bagaimana Stiforp boleh membantu anda di dalam  [ Read More ]

Continue

Menjana pendapatan sampingan bersama Exfuze seven plus

Exfuze menawarkan satu peluang menjana pendapatan sampingan lumayan samada anda melakukannya secara part time ataupun full time. Terbukti produk Exfuze seperti Seven+ memberikan kesan yang menakjubkan kepada pengguna yang telah mengambil produk ini. Pelbagai testimoni penyakit seperti kencing manis, darah tinggi, kolestrol, gout, kanser dan macam-macam lagi yang mendapatkan kesan  [ Read More ]

Continue

Jus delima Organik dari Pomepure selain daripada terbukti berkesan di dalam meringankan dan menghalang daripada penyakit juga mampu memberikan anda satu cabang menjana pendapatan sampingan yang lumayan. Jus delima Pomepure yang sudah berada di pasaran UK sejak 2005 dan mula di perkenalkan di Malaysia oleh Gemilang International pada tahun 2010  [ Read More ]

Continue

Salam, InsyaAllah 2012 ini saya ingin memperkenalkan anda kepada Jus Delima Pomepure yang di pasarkan oleh Gemilang International iaitu salah satu cabang daripada MZGroup. Saya mendapati produk yang di pasarkan oleh Pomepure Asia amat menarik dan berkualiti di samping pelan pemasaran yang menepati cita rasa masakini. Di sini saya ingin  [ Read More ]

Continue

Pakej exfuze seven plus sudah sampai !

Pada hari selasa yang lepas pakej 2 botol eXfuze Seven+ sampai melalui city link courier servis. Semalam baru aku buka pakej tersebut. Kaedah pemasaran eXfuze memang sesuai dengan sesiapa yang ingin memulakan bisnes dari rumah ataupun lebih di kenali sebagai home based business. Kenapa? Anda tidak perlu habiskan masa dan  [ Read More ]

Continue

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.