Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting
image_pdfimage_print

9 sebab kenapa Projek Mega di E-Naco (Smart Naco IgG-plus)

Smart Naco telah memulakan pelan pemasaran baru sejak Oktober 2012. Sejak di lancarkan pada oktober yang lepas, sambutan yang di berikan cukup memberangsangkan. Begitu ramai yang mula menyertai Smart Naco melalui pelan pemasaran baru di e-naco. Pelan pemasaran yang mudah di capai ini bukan saja dapat menarik minat pemimipin-pemimpin MLM  [ Read More ]

Continue

Smart Naco adalah salah sebuah syarikat Network Marketing yang terkenal dengan produk nombor 1 susu kolostrum IgG-plus . Sejak 2005 susu kolostrum IgG-plus amat terkenal di pasaran Malaysia, Indonesia, Brunei dan Singapore. Kini Smart naco mengorak langkah yang lebih berani dalam 2013 dengan memperkenalkan pelan pemasaran terbaru yang lebih dinamik.  [ Read More ]

Continue

IgG-plus susu skim dengan kolostrum semulajadi daripada Smart Naco adalah minuman kesihatan untuk seisi keluarga. IgG-plus adalah sejenis susu tepung rendah laktosa yang mengandungi kolostrum semulajadi dari New Zealand. Ianya mengandungi IgG untuk membekalkan faktor imunisasi dan pertumbuhan yang kuat bagi menjamin kesihatan yang unggul. Apakah kebaikan yang terdapat di  [ Read More ]

Continue

IgG-plus adalah susu kolostrum semulajadi yang amat terkenal kerana ianya berkesan di dalam mengatasi masalah kesihatan pengguna-penggunanya. Sejak April 2012, Smart Naco telah memperkenalkan pakej SUPERPACK di mana dengan setiap penajaan baru yang membeli pakej superpack mendapat insentif penajaan pakej sebanyak RM50. Sila  klik pada image di atas untuk membesarkan  [ Read More ]

Continue

Penyakit kencing manis sudah menjadi salah satu penyakit senyap yang melanda negara dan dunia di masa ini. Mengikut statistik yang telah di keluarkan oleh kementerian kesihatan Malaysia,  1 daripada 7 rakyat Malaysia menghidap diabetes ataupun penyakit kencing manis . Sakit ini telah dikaitkan dengan gaya hidup yang tidak sihat. Susu kolostrum IgG-plus yang di keluarkan  [ Read More ]

Continue

Testimoni susu kolostrum IgG-plus

TESTIMONI DARI MALAYSIA pengguna produk susu kolostrum IgG-plus Tuan Haji Salleh bin Man Abdullah ( Kedah) “Susu IgG Plus ni bukan susu biasa, bukan ubat , tetapi antibodi. Untuk melawan semua penyakit. Paling lewat pun 5 hari.dia akan rasa perbezaannya. tak ternilai dibandingkan dengan kaki yang nak kena potong akibat  [ Read More ]

Continue

IgG-Plus susu kolostrum semulajadi untuk kesihatan maksima

Susu kolostrum IgG-plus keluaran Smart Naco ialah sejenis susu tepung rendah laktos yang mengandungi kolostrum lembu semulajadi yang di perolehi dari sumber di New Zealand. Naco IgG-plus mengandungi IgG untuk membekalkan faktor imunisasi dan pertumbuhan sel yang kuat bagi menjamin kesihatan yang lebih baik dan sempurna.   Susu IgG-plus keluaran  [ Read More ]

Continue
image_pdfimage_print

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Ganoderma Gano Excel

Kali ini saya nak cerita sikit tentang perjalanan bisnes saya ...

Twitter updates

No public Twitter messages.