Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting
image_pdfimage_print

Referal program Tone Excel mula di perkenalkan pada tahun 2010. Saya masih ingat lagi sebab pada masa itu sudah ada bisnes prepaid Redtone yang memberikan komisen yang sama. Namun Redtone Mobile tidak dapat bertahan lama kerana terdapat beberapa masalah pengurusan yang gagal di tangani.

Tetapi di Tone Excel memang berbeza. Saya ikuti program ini sejak 2011. Ternyata Tone Excel tidak mengecil masalah berterusan berkembang dengan pesat dan ramai di antara affiliate mereka mendapat pendapatan sampingan yang lumayan secara Part Time.

Baru-baru ini saya sedang mencari satu lagi sumber pendapatan yang boleh saya jalankan di internet. Nampak gayanya Tone Excel sesuai untuk saya jalankan di internet.

Lagipun modal bermula di Tone excel amatlah rendah. Tidak perlu paksa-paksa ahli rangkaian beli produk itu dan ini untuk melengkapkan kuota PV dan BV. Malahan di Tone excel mereka akan pergi sendiri ke kedai topup untuk membuat tambah nilai prepaid.

Jadi pada saya ianya memang amat mudah.

Apakah faedah yang akan di perolehi dari program affiliate Tone Excel ini iaitu prepaid yang membayar ?

  • Anda mendapat fast start komisen sebanyak RM20 daripada penajaan terus anda ! Banyak tu sebab pakej yang mereka perlu masuk hanyalah simkad yang berharga RM80 – ini modal yang terendah di pasaran untuk memulakan satu bisnes yang cukup simple !
  • Anda mendapat imbuhan, ganjaran atau komisen untuk 3 generasi ataupun dari 3-tiers affiliate di dalam jaringan anda .  Berapa yang anda dapat ? Sila baca point di bawah
  • Mulai 1hb May 2013, ToneExcel dengan bermurah hati telah meningkatkan komisyen affiliate Tone Excel. Bermula dari 1/5/13, jika kita topup dari RM20-RM59, komisyen topup masih sama, iaitu
  • L1 6%
    L2 3%
    L3 11%
    tetapi jika topup dari RM60 dan keatas, maka komisyen topup kita adalahL1 10%
    L2 3%
    L3 13%
  • Anda boleh mengekalkan nombor lama, anda diberi insurance kemalangan sebanyak RM100,000, menaiki kapal terbang AisAsia secara PERCUMA (mengikut syarat yang ditetapkan), point tersebut juga boleh ditukarkan kepada airtime dan juga peluang untuk menjana pendapatan sampingan yang lumayan.

Hebatkan apa yang tone excel nak bagi pada anda? Hanya perlu topup RM20 sahaja setiap bulan untuk melayakkan anda dapat komisen.

Jika anda berminat dengan bisnes prepaid tune talk tone excel yang mudah ini, saya ada beberapa tips dan sokongan untuk membolehkan anda buat duit sampingan RM500 ke R3,000 sebulan dengan modal yang cukup-cukup rendah.

bisnes prepaid tune talk tone excel

bisnes prepaid tune talk tone excel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apa langkah pertama anda ? Sila daftar secara percuma di dalam laman web ini dengan klik di sini atau hubungi Khairul di +6 012-5396213 .

Did you like this? Share it:

4 Responses so far.

  1. amry says:

    Toneexcel memang hebat, saya juga mengikuti perkembangan Toneexcel sejak dulu. Waktu tu, ahli yang berpendapatan RM500K sebulan pun baru nak mengorak langkah.
    Sekarang ni dah makin ramai ahli-ahli Toneexcel.
    Dulu nak capai 1000 keahlian sehari pun susah, sekarang ni purata sehari 2000 keahlian. Bisnes yang paling mudah dan santai sehingga tak sedar sedang buat bisnes.

  2. betul tu, saya setuju memang mudah nak buat duit dengan Tone Excel sebenarnya

  3. Assalamualaikum wbr,

    Bila saya memperkatakan tentang Tone Excel, bisnes yang untungnya sen-sen sahaja, ramai yang gelak-gelak dengan ketawa sinis. Ramai juga yang memperlekeh-lekah sambil berkata…

    “Alah, apa la sangat dengan tone excel ni, bisnes sen-sen je bila nak untung?”
    “Tak minat lah bisnes untung ciput, buat lekeh je.. Tak payahlah.”

    Tahukah anda,

    kalau anda topup RM 10, saya akan dapat RM2.60..
    kalau anda topup RM 50, saya akan dapat RM13..
    kalau anda topup RM 100, saya akan dapat RM26..

    Itu baru sorang. Kalau ada 100 orang yang topup RM100 sebulan, saya dah dapat RM 2,600..
    Itu kalau saya, sekarang persoalannya ialah bagaimana pula anda?


Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.