Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting
image_pdfimage_print

Ramai yang tak yakin dengan bisnes prepaid tune talk tone excel kerana mereka kata komisen nya kecil ! Betulkah ?

Sebenarnya tidak … Jika anda lihat di dalam bisnes Prepaid tune talk tone excel ianya memberikan komisen secara terus sebab tidak ada PV dan BV. Dalam pelan pemasaran bisnes MLM biasanya ada PV dan BV dan ianya adalah separuh daripada jumlah ringgit yang di keluarkan. Tetapi di dalam Tone Excel tidak – 1PV sama sahaja RM1.

Lagipun ahli hanya perlu topup minima RM20 untuk layak dapat komisen. Bayangkan jika ada yang top up sehingga RM100 setiap bulan? Pastinya lumayan ! Secara purata kadar topup bulan pengguna di Tune talk Tone Excel adalah RM50 .

Mari kita lihat testimoni mereka yang sudah menjana pendapatan sampingan dari rumah dengan menggunakan internet di dalam bisnes prepaid yang membayar Tune Talk Tone Excel .

1) Sifu Mazelan Abbas – Sekarang ini setiap 21hb setiap bulan (kadang-kadang cepat sikit, kadang-kadang lambat sikit) ToneExcel akan bank in kan komisyen lebih kurang RM25,000 dalam akaun saya. Saya tak perlu buat apa2 lagi kerana ia telah jadi pasif/pencen income. Sebabnya saya telah mempromosikan simkad ini kepada rakan2 selama 3 tahun, dan sekarang saya menikmati hasil penat lelah tersebut.

 

Inilah hasil Bisnes ToneExcel yang saya buat dalam masa 3 tahun dengan bermodalkan duit sebanyak RM80,
iaitu kereta sebuah BMW cash dan juga pencen sebanyak RM25,000 setiap bulan. Daftar percuma di Tone Excel bisnes prepaid yang membayar dengan klik di sini 

bisnes prepaid yang membayar

2) Mohd Nasir Bin Atan di perkenalkan dengan program  Tone Excel pada Januari 2013.  Saya di perkenal program ini oleh SUPRAMANIAM A/L SINNIAH. Pertemuan ini berlaku di sebuah kedai kopi masa diperkenalkan saya percaya tak percaya tergerak dihati nak cuba program ini. Setelah saya cuba program  ini pada bulan Jan 2013 saya dapat menaja seramai 35 orang, pada bulan Feb 2013 saya dapat menaja seramai 50 orang dengan menyertai program ToneExcel ini.

Mendapat Komisen fast track sebanyak RM1700 (85 orang), dan dapat pula hadiah penaja paling ramai bulan Feb RM500.

3)  Dari negeri dibawah Bayu…

Salam Perkenalan pada semua rakan-rakan dalam program Toneexcel. Saya sertai program ini pada 7 ogos 2012 yang diperkenalkan oleh En. Kamaruddin kepada saya atas petunjuk dan bimbingan daripada Tuan Bertyhold E Stanis sehinggalah saya betul-betul memahami tentang proram ini. Pertama sekali saya sangat berterima kasih kepada toneexcel kerana memberi peluang seperti ini yang julung-julung kita temui kerana ia adalah satu peluang yang sangat besar juga menambahkan pendapatan kita. Selama saya menyertai program ini, iaitu Hampir 3 bulan saya sudah ada pendapatan bulanan. Dengan hanya bermodalkan RM80 sahaja. Tidak rugi Rm80 seumur hidup kita dapat komisen.

 

Berminat dengan bisnes prepaid yang membayar bersama Tune Talk Tone Excel sila daftar percuma di dalam laman web ini dengan klik di sini atau hubungi Khairul di +6 012-5396213 .

bisnes prepaid yang membayar

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.