Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Panggilan percuma sepanjang hayat walaupun tanpa kredit

image_pdfimage_print

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi saya hanya bersantai di rumah sambil update blog pada kali ini.

Kali ini saya nak sembang tentang simkad. Simkad yang bukan biasa-biasa. Simkad yang membolehkan saya menjana pendapatan sampingan melalui internet. Ada banyak program simkad yang membolehkan kita buat income kedua. Kali ini saya nak tulis sedikit tentang Tronexus. Tronexus adalah anak syarikat Tron yang menggunakan talian di bawah Digi.

Di antara beberapa sebab kenapa saya menggunakan tronexus adalah kerana saya dapat 250 minit panggilan percuma setiap bulan sesama tronexus dan saya juga mendapat tarikh tempoh tamat selama 12 bulan.

Jom tengok apa kelebihan di dalam Tronexus ini … !

Dari segi menambah pendapatan untuk diri sendiri bagi menampung keperluan kehidupan yang meningkat saban hari, Tronexus bermanfaat untuk ahli T.A.S.K (Tronexus Affiliate Starter Kit) melalui :

– Setiap hari boleh withdraw bonus (hanya di Tronexus)
– Bonus rujukan & prestasi sehingga 8 level atau generasi  (hanya di Tronexus)
– Bonus Kepimpinan sebanyak RM10, RM30 & RM100 (hanya di Tronexus)

tronexus

Di samping itu ada banyak pula kelebihan Simkad Tronexus ini kepada pengguna. Walaupun masih banyak yang perlu di perbaiki namun sebagai “new player” di arena prepaid di Malaysia, Tronexus ada pelbagai kelebihan seperti di bawah ini :

– 250minit Free call sesama rangkaian setiap bulan.. (walaupun sudah tiada kredit ! wow !!!)
– Call 10sen/minit sesama rangkaian.. (selepas 250 min habis digunakan ..)
– Call 18sen/minit ke rangkaian lain.. (antara prepaid yang terendah di pasaran)
– Kos panggilan untuk Family & Friend Plan yang lebih murah..
– Tempoh sah kredit 365 hari.. (wow … memang awesome !)
– Data Plan yg berpatutan.. (ada promosi RM49 untuk 3GB data selama 30 hari)
– Hanya topup (minima RM10) dan anda layak dapat 1 tiket cabutan bertuah bulanan serta layak terima komisen !

Peluang Menang BMW 330e Sport dan Proton Persona 1.6 Executive CVT

– Hanya sertai Tronexus dengan mengambil Pakej Premium sahaja (mana tahu rezeki menang BMW )

Langkah-langkah menjana pendapatan di Tronexus agak mudah dan boleh di lakukan 100% menggunakan internet :

1) Dapatkan simkad Tronexus dengan hanya bermodalkan (RM29@99@299 / Basic@Standard@Premium) sekali seumur hidup.. (dapat kredit lagi 10/30/50)
2) Anda perkenalkan simkad Tronexus kepada 5-10 orang rakan  (yang ingin menjana pendapatan seperti anda)..
3) Setiap bulan anda hanya topup Rm10@30@50 sahaja (setiap bulan pun dah memang anda topup simkad anda yg sedia ada sekarang ini, hanya ubah dan upgrade simkad anda ke Tronexus!)
4) Ajar rakan yang anda taja ulangi langkah 1-3 di atas
5) Anda akan mempunyai pendapatan pasif..

3 cara nak join Tronexus Success Team (TST)

1. Daftar sendiri dengan klik di sini untuk ke web tronexus

2. Anda juga boleh mendaftar secara percuma di dalam web promosi/replika kumpulan dengan klik di sini untuk melayari web mytron 

3. Anda juga boleh whatsapp kepada saya untuk mendapatkan info lebih lanjut dengan klik di sini untuk terus whatsapp pada saya

Jangan lepaskan peluang untuk menjana pendapatan kedua dengan Tronexus. Satu lagi peluang terbaru dalam bisnes Simkad prepaid yang tak harus anda biarkan ianya berlalu begitu sahaja kerana modal yang terlalu kecil dengan risiko yang terlalu rendah iaitu RM29 sahaja.

Tronexus testimoni pendapatan

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.