Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Kenapa harus menjadi usahawan?

image_pdfimage_print

Kenapa anda harus menjadi usahawan? Adakah bidang keusahawanan itu merupakan satu pilihan atau keperluan?

Adakah anda mendapati bahawa hari demi hari, anda semakin terjerat dalam pusingan perbelanjaan yang tidak berhenti?

Adakah anda mendapati bahawa setiap bulan, wang simpanan anda bukan bertambah, tetapi semakin berkurangan? Adakah anda sebahagian besar daripada rakyat Malaysia yang mempunyai hutang kad kredit?

Sama ada anda menjawab ya atau tidak, realitinya adalah sudah menjadi keperluan untuk setiap individu menambah pendapatan bagi menghadapi cabaran sekarang dan juga masa depan.

Kos kehidupan yang kian meningkat meletakkan beban kepada keluarga untuk menyara kehidupan yang selesa. Dalam kesempitan wang, pilihan harus dibuat, haruskah anak dihantar tuition,  atau di belikan pakaian sekolah baru? Nak bayar hutang kereta, atau nak bayar sewa rumah? Bagaimana jika berlaku kecemasan, adakah anda mampu?

Ini bukan pilihan, tetapi sudah menjadi satu keperluan. Keusahawanan memberikan setiap individu peluang memulakan lebaran baru. Keusahawanan – sama ada separuh masa atau sepenuh masa, adalah jalan yang terbukti membebaskan anda daripada kemelut kewangan.

Sabda Rasullah SAW ” 9/10 daripada rezeki di dunia ini datangnya daripada perniagaan.”

Kenapa dan apakah kelebihan menjadi Usahawan Worldwellness ?

Anda kini bersedia menjadi usahawan. Tetapi apakah langkah seterusnya? Berapakah modal yang anda perlukan? Apakah pengalaman yang anda perlukan? Perniagaan apa yang anda ingin usahakan?

 • Anda perlu sebuah perniagaan yang flesibel – boleh di jalankan separuh masa atau sepenuh masa. Jangan sampai yang di kejar tidak kesampaian , yang di kendong keciciran!
 • Anda perlu produk untuk di niagakan – produk yang mampu menarik minat pengguna dengan promosi meluas bagi memudahkan anda menjual
 • Anda perlu bimbingan dan latihan – tunjuk ajar selok belok menjadi usahawan beserta pengetahuan teknik penjualan dan pemasaran produk berkualiti
 • Anda perlu sistem yang mudah di ikuti – lebih mudah sistem anda, semakin tinggi kebarangkalian kejayaan anda

Anda tidak perlu mencari lagi … Sertai keluarga Worldwellness di dalam program 1keluarga 1usahawan di mana slogan kami ialah menjadikan keluarga yang lebih bahagia, sukses bersama. Berminat sila klik ke program keusahawanan Worldwellness 1keluarga1usahawan dengan klik di sini ….

Atau hubungi Khairul di +6 012-5396213 untuk keterangan lanjut di mana kami menjadikan orang biasa, kejayaan luarbiasa …

kenapa harus jadi usahawan

 

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

 • RSS
 • Delicious
 • Digg
 • Facebook
 • Twitter
 • Linkedin
 • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.