Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

XTranssCell dari BigHill semakin mendapat sambutan

image_pdfimage_print

Lamanya saya tak update blog ini. Hampir setahun lamanya. Sibuk dengan aktiviti-aktiviti lain sehingga dah setahun tak buat update. Kali ini saya nak cerita tentang Xtransscell dari BigHill worldwide Sdn Bhd.

xtransscell bighill

Selepas Hari Raya Haji yang lepas, rakan saya cikgu Amir Kulim dan Zuraide memperkenalkan produk ini kepada saya. Pada masa yang sama, saya memang mencari produk yang sebegini untuk di ambil sebagai supplemen tambahan. Pada awalnya saya nak membeli cellmaxx sahaja, tetapi selepas mereka bercerita tentang xtransscell, saya terus nak mencuba sebab kandungan utamanya iaitu Aphanizomenon Flos-Aquae ataupun AFA memang ada dalam xtransscell.

Apa pulak AFA ni? Tak pe tentang AFA saya tulis dalam blog post yang lain. Kali ini saja nak beritahu tentang xtransscell. Penghujung Ogos yang lepas saya ambil 2 kotak untuk di cuba. Memang bagus dan ianya memberikan tenaga yang lebih. Hari pertama saya dapat rasakan mata lebih cerah walaupun tidak memakai cermin mata.

xtransscell xcolliteBulan September, barulah saya habiskan masa membaca tentang AFA dan juga kebaikan Xtransscell kepada tubuh badan manusia. Nak cerita panjang pun tak guna tapi dari apa yang saya belajar kita atau manusia jatuh sakit di sebabkan sel di dalam badan tubuh tidak berfungsi seperti yang sepatutnya.

Jadi Xtransscell yang mengandungi AFA iaitu rumpair tasik blue-green dari Tasik Klamath ini berfungsi untuk melahirkan sel-sel baru dan juga mengaktifkan ibu sel (stem cell) kita untuk mengatasi masalah kesihatan yang ada dalam badan kita.

Sudah lebih dua bulan saya mempromosikan produk xtransscell ini dan sambutan di kalangan rakan-rakan dan juga kenalan di internet semakin baik. Ramai yang sudah mencuba dan mendapat manfaat dari menggunakan xtransscell keluaran Bighill .

Jika anda berminat nak mendapatkan info lebih lanjut tentang xtransscell boleh lah melayari web xtransscell dengan klik di sini .

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Ganoderma Gano Excel

Kali ini saya nak cerita sikit tentang perjalanan bisnes saya ...

Twitter updates

No public Twitter messages.