Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Catuaba – Sihat tubuh badan terselah kelakian

Catuaba 100% ramuan asli dan tiada kesan sampingan.

catuaba bsy

kebaikan catuaba dari BSY :

1. kepuasan luarbiasa
2. Nafsu keintiman berganda
3. Mudah terangsang
4. Kepuasan berulang-ulang
5. Bertenaga dan bersemangat
6. Tingkat tahap ketegangan
7. Panjang waktu bertahan
8. Tinggi tahap kesuburan
9. Tingkatkan pertumbuhan otot zakar dan badan
10. Kuatkan daya ketahanan
11. Melancarkan peredaran darah
12. Mencerdaskan minda

Catuaba adalah sejenis pokok kecil yang tumbuh di utara Brazil, semasa musim bunga. Ia kembang dengan bunga berwarna kuning dan oren. Dalam catatan sejarah perubatan herba amazon, kulit pokok catuaba di gunakan sebagai sumber untuk kekuatan dan kesihatan badan.

Puak India Tupi Amazon mempunyai tabiat mengunyah kulit pokok catuaba semasa memburu bagi meringankan keletihan mental dan fizikal malah mencegah mengantuk Selain itu Catuaba juga boleh merawat keletihan dan kelemahan umum seperti kebimbangan, dan daya ingatan.

Apakah khasiat-khasiat kulit pokok catuaba (dan juga Catuaba bsy) :

1. Catuaba adalah punca penyegaran secara semulajadi
Catuaba boleh menyegarkan dan membaiki fungsi fisiologi lelaki dalam lingkungan pertengahan.

2. Catuaba menggalakan penyembuhan
Kulit pokok catuaba boleh mencegah individu-individu daripada rasa gelisah dan membantu mengatasi kealpaan dan demensia. Orang yang mengambil herba ini telah mengatakan bahawa mereka berasa lebih tenang dan bertenaga. Catuaba juga bertindak sebagai perangsang sistem saraf dan membantu ke atas kemurungan. Herba ini dapat melegakan kesakitan saraf serta membantu ke atas insomnia.

3. Catuaba adalah sebatian anti-bakteria
para penyelidik di Jepun mendapati bahawa kulit pokok catuaba mengandungi sebatian anti-bakteria. Dalam kajian mereka, tikus telah di suntik dengan dos E.coli yang tinggi sekali dengan Catuaba. Catuaba di buktikan telah melindungi tikus dari jangkitan bakteria.

4. Catuaba adalah sebatian antiviral
Para penyelidik di Jepun juga telah mendapati bahawa Catuaba mengandungi sebatian antiviral. Kajian telah menunjukkan bahawa herba ini boleh melawan virus HIV. Penyelidik telah memberi tikus dengan catuaba dan menyuntik mereka dengan virus HIV. Keputusan menunjukkan bahawa catuaba telah melindungi sel-sel darah putih tikus daripada menyerap virus HIV. Walaubagaimanapun banyak lagi kajian-kajian lain yang sedang di jalankan bagi mencari jawapan samada catuaba adalah satu rawatan yang berkesan untuk virus HIV.

 

 

Catuaba Nourishing Essence dari bsy juga mempunyai bahan-bahan seperti :

1. Saw Palmetto

2. Cordyceps

3. Ekstrak biji labu

4. Buah peach

5. Serbuk epal

6. Tribulus

7. Kambing Horny

8. Fruktosa
Berminat untuk mendapatkan Catuaba BSY sila hubungi 
Khairul di +6 012-5396213
Did you like this? Share it:

51 Responses so far.

  1. azwan says:

    saya nak tau deatil lagi ada alamat office tak

  2. ahmad says:

    hai khairul

    saya nak tau detail pasal catuaba dan macam mane nak order…email saya ahmadmuhd3@gmail.com

  3. jimmy says:

    hai…
    sy nk tau lebih mengenai catuaba…
    mcm mna nk order…
    email sy, jimmybetta@yahoo.com

  4. m taib says:

    hello bro…

    need more info regard to catuaba before proceed with purchase

    thank u

  5. sham says:

    saya nak tau detail pasal catuaba dan macam mane nak order…email saya ucihashamsuke@gmail.com

  6. apek huru hara says:

    bukan product BSY ni banyak yg dah kena BANNED ker tu….saya nak tau tahap kebersanan product ini….n english or Malays? I don’t have much information in English……biar betul product dari brazil information english tidak banyak detail….?????? so so confuse!!!! i hope u reply my msg…tq

    • coachkhairul says:

      Search dalam google tentang catuaba …

    • mat sempoi says:

      kalaulah product BSY dh banyak kena banned HQ di jalan klang lama dh lame lingkup dan x dibuka…kalau nk thu detail sila ke HQ kami hadapan pearl international hotel….jgn hanya dgr khabar angin sahaja..tq

  7. lan says:

    produk ni ada kelulusan kementerian kesihatan malaysia ke?

  8. zinin says:

    Salam, Saya nak tau berapa banyak diperlukan untuk melihat kesannya dan harga sekotak/peket.

    TQ
    Zinin

  9. Kodin says:

    Saya ada masalah buah pinggang (peringkat permulaan)…boleh guna x ?

  10. uncle misai says:

    saya ingin mengetahui lebih lajut mengenai catuaba…cara penggunaan,kesan,harga dll…
    email saya
    shamhaikal@ymail.com
    trima ksh

  11. MrMama says:

    Salam… Nok tengok kat mane testimoni produk ni…? Tq

  12. sandarsakran gengan says:

    I need it badly

  13. sandarsakran gengan says:

    Airt mani saya bagitu kurang. Umur 56

  14. arif says:

    salam Bro…Berapa harga…mcm mana nak beli?

  15. hazril says:

    email saya tentang catuaba

  16. hazril says:

    tok_ein@yahoo.com
    harga and mcmana nak oder…

  17. tas says:

    Salam.Sy dh biasa minum produk goji,sy ada beberapa soalan nk tanya dengan encik.

    1. Betulke ada kewujudan produk goji tiruan dlm pasaran ?

    2. Goji catuba dh tkr nama kpd goji guarana betul tak ?

    3.

  18. Mohammad Hairul Nizam says:

    Salam-ada company profile pengeluar produk catuaba dlm sachet x? yang ada cuma company BSY keluarkan produk noni.tq

  19. hazwan says:

    tlg email kn kat saya ttg product ni, in term of harga, cara guna dan sebagainya…

  20. samsudin says:

    sy tertarik nk cuba jd pengedar…boleh tak detailkan caranya melalui email sy…

  21. Adi says:

    Hi Khairul, saya rasa business ni memang potential besar, macam mane saya boleh dari pengadar? boleh hantar details kepada email saya. Ty.

  22. tajju says:

    salam en khairul, sy dh mkn ubat ni. 3 hari kepala sy sakit, knape ye?

  23. Azmi says:

    Pls email to me the details…tq

  24. mansol says:

    hi macam mana saya nak dapat supplyment catuaba di singapura

  25. zamari says:

    saya ada masalah jantung dan darah tinggi dan pernah sekali guna produk ni,mmg berkesan….tp kepala saya sakit berhari-hari.
    sila komen.

    • coachkhairul says:

      Penggunaan kali pertama memang akan ada healing crisis. Biasanya selepas 1-2 minggu penggunaan, healing crisis sudah mula reda dan hilang.

  26. sazmie says:

    nak tanye ade buat dropship tak?

  27. Man says:

    En.Kairul, mcm mana nak dapatkan Catuaba nihh..


Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Peluang perniagaan t

Di antara sebab kenapa saya memilih K-Link adalah kerana syarikat ...

K-liquid organic spi

K-liquid organic spirulina di hasilkan daripada 100% spirulina semulajadi, sejenis ...

Teh Rooibos 50 kali

Teh rooibos merupakan penghilang dahaga yang hebat yang di import ...

Penjagaan mata nanot

Penjagaan mata adalah sesuatu yang amat penting di zaman sekarang ...

Peningkatan kos sara

Wah .. di mana-mana pun sekarang ini ramai yang membicarakan ...

Twitter updates

No public Twitter messages.