Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Kad perubatan percuma dengan medisavers

image_pdfimage_print

Kad perubatan kini bukan lagi satu pilihan kepada kita, tetapi kini ianya adalah satu kemestian di dalam kehidupan harian.

Saya rasa anda juga tidak akan menidakkan tulisan saya ini.

Baru-baru ini saya mendapat berita melalui update di facebook iaitu salah seorang rakan saya yang pernah se rumah dengan saya dan bekerja di tempat yang sama satu ketika dunia di masukkan ke ICU kerana masalah kesihatan.

Beliau mengalami masalah saluran darah ke jantung sudah menyempit. Beliau pergi ke hospital swasta dan terpaksa membuat surgeri. Di pendekkan cerita kos kesemuanya melebihi RM30,000 . Bayangkan sekiranya anda tidak memiliki kad perubatan, adakah anda akan mampu membayarnya?

Beliau bernasib baik walaupun majikan di tempat kerja nya tidak membayar kesemua kos perubatan, beliau telah menggunakan kemudahan perubatan yang di perolehi oleh isteri beliau yang bekerja di tempat lain. Nasib baik, bukan?

Saya nak memperkenalkan kepada anda, satu kad perubatan yang unik di mana anda juga boleh mendapatkannya secara percuma dengan perlindungan hospital dan surgeri sehingga RM600,000 .

kad perubatan percuma medisavers

Selain itu kad unik ini juga memberikan anda elaun harian tinggal di hospital kerajaan atau swasta sebanyak RM500 sehari.

Anda nak dapatkan informasi lanjut mengenai kad perubatan medisavers sila hubungi saya Khairul di 012-5396213 atau layari laman web cardthatpays dengan klik di sini .

Did you like this? Share it:

Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.