Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Organo Gold Malaysia kini sudah mula beroperasi

image_pdfimage_print

Organo Gold adalah satu lagi peluang Network Marketing yang akan memulakan operasinya di Malaysia. Syarikat yang berpengkalan di Canada dan sudah berada di lebih daripada 15 buah negara menjadikan Malaysia destinasi yang ke 3 selepas Taiwan dan Filipina !

organo gold malaysia

Kenapa memilih Organo Gold Malaysia?

  • Produk yang mempunyai repeat sale yang tinggi iaitu kopi !
  • Produk kopi kesihatan – di samping menikmati kelazatan Organo Gold Cafe , ianya juga berkhasiat dan boleh menjana pendapatan sampingan
  • Pelan pemasaran yang mudah di capai
  • Perniagaan Global
  • Peluang yang baru di Malaysia di bawa oleh syarikat yang sudah mendapat tempat di merata negara di dunia

organo gold cafelatte

Kini pendaftaran di Organo Gold untuk pasaran Malaysia sudah di buka … anda kini sudah boleh menyertai satu lagi peluang yang memberikan pulangan yang lumayan untuk anda di masa akan datang !

Anda boleh memulakan perniagaan ini samada secara part time atau full time. Organo Gold memasarkan produk kopi dan kesihatan berasaskan Ganoderma yang memang sudah di kenali ramai di negara kita, Malaysia.

Bersama team kami (SST) anda akan di bantu melalui program coaching yang akan di adakan secara offline dan online untuk memulakan bisnes networking anda bersama Organo Gold. Tidak kira samada anda ingin lakukan secara offline atau online, kami di SST akan membimbing anda di dalam membantu anda berjaya dan berdikari di dalam perniagaan ini.

Jika anda berminat untuk mendapatkan informasi lanjut tentang Organo Gold, produk dan pelan pemasaran Organo Gold sila hubungi saya Khairul di +6 012-5396213 . Ini lah peluang untuk anda rebut sekarang dan tempah posisi anda sekarang bersama Organo Gold dan merealisasikan impian anda sekarang bersama Organo Gold Malaysia ! Atau anda boleh layari laman web Organo Gold dengan klik di sini

Anda mahukan sampel percuma kopi Organo Gold? Saya akan berikan sampel percuma Cafe Latte dan Black Coffee kepada anda. Sila daftar percuma dengan klik di sini untuk sampel kopi Organo Gold percuma !

Salam Sukses !

 

Did you like this? Share it:

2 Responses so far.

  1. Roslan Bakar says:

    Gano Excel kena saman RM27 juta. Begitu juga dengan Gano eWorldwide. Sekarang dalam court case. Refer cikgu Jaafar kalau nak tahu details.
    Dan Gano Gold pun sama. Disaman di Amerika oleh Jay Noland kerana 7 kesalahan kes. Kini dalam court case. Refer Jay Noland kalau nak tahu details. Ribuan yang lain di Amerika akan bergabung buat tuntutan di court terhadap Gano Gold. Hati hati tuan puan!

    • Kak Ton says:

      sila komen berdasarkan fakta dan tunjukkan bukti yg sahih… kalau boleh letak link kat sini… jgn post je… kak ton comel tak ?


Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Menjalankan bisnes H

Ramai yang berimpian untuk menjalankan perniagaan sebagai salah satu landasan ...

Sertai Organo Gold h

Siapa di luar sana yang hobinya memang suka minum kopi? ...

Petua mendapatkan Ka

Kos perubatan yang semakin meningkat semakin menyukarkan untuk orang ramai ...

15 peratus diskaun u

Bulan Ramadan iaitu bulan puasa untuk tahun 2014 semakin dekat. ...

simkad prepaid onexo

Anda perlu dengar simkad XOX? Pernah ? Ianya menggunakan platform ...

Twitter updates

No public Twitter messages.