Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

Web Hosting

Home Meeting Gano Excel di Seberang Jaya

image_pdfimage_print

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la tentang Gano Excel ni. Petang tadi saya nak ambil aura sikit dengan menghadiri satu home meeting Gano Excel di Seberang Jaya. Highway Plus ke selatan agak sibuk tadi sampai jem teruk. Selalunya 30 minit memang dah boleh sampai tapi kali ini mengambil masa lebih daripada 1 jam … nasib la !!!

perjumpaan-ganoexcel-ganoderma-seberang-jaya

perjumpaan-ganoexcel-ganoderma-seberang-jaya

Perjumpaan home meeting kali ini di adakan sebab untuk tahun 2017 memang sedang dalam perancangan menggerakkan semula Gano Excel di Malaysia. Dengan penambahan Insentif B2B dan pelbagai promosi terkini yang giat di jalankan, matlamatnya untuk melahirkan 100 orang usahawan Gano Excel Malaysia yang berpendapatan RM10,000 minima sebulan sebelum berakhirnya tahun 2017.

perjumpaan-ganoexcel-ganoderma-seberang-jaya

perjumpaan-ganoexcel-ganoderma-seberang-jaya

 

Jadi perlulah menggiatkan lagi aktiviti untuk membina pasukan usahawan Gano Excel yang mantap di setiap kawasan … Home meeting ni upline saya buat secara santai-santai sahaja. Di samping mendengar sessi penerangan Peluang di dalam Gano Excel dan strategi memperolehi pendapatan sampingan RM1,000 ke RM10,000 sebulan bersama Gano Excel, kami menikmati hidangan petang yang lazat-lazat kali ini ! Yang pastinya kopi gano ganocafe 3in1 mesti ada !!!

perjumpaan-ganoexcel-ganoderma-seberang-jaya

perjumpaan-ganoexcel-ganoderma-seberang-jaya

Selesai sessi penerangan barulah makan heavy sikit… banyak menu makanan petang ini. Minum semestinya dengan kopi gano ganocafe 3in1 ! Selepas tu borak-borak lah pulak … lagipun MLM kan – Makan Lepas Meeting, Meeting Lepas Makan, Minum Lalu Makan lagi …. hahaha !

Tapi yang seronoknya di dalam bisnes Gano Excel ini anda boleh menjana pendapatan sambil minum kopi sahaja … memang unik . Jika tak minum kopi gano tetap juga saya minum kopi … jadi adalah lebih baik minum kopi yang boleh menjana pendapatan untuk diri sendiri. Lagipun dalam keadaan ekonomi semasa memang nak kena ada pendapatan sampingan.

Kenapa Gano Excel ? Sebab ianya cukup mudah, dengan hanya makan, minum dan gosok gigi aku boleh menjana pendapatan sehingga RM75,000 setiap bulan. Rasanya amat berbaloi sekiranya dengan aku tukar je makan, minum dan gosok gigi dengan produk dari Gano Excel dan berpotensi untuk bawa balik income setiap bulan RM75,000 !

gano excel malaysia B2B insentif

gano excel malaysia B2B insentif

Dah beberapa kali aku tunjukkan pelan Gano Excel terkini di B2B & GEEP pada beberapa orang leaders .. memang terbaik lah kata mereka. Walaupun mereka leaders kaki binari tetapi mereka akui pelan Gano Excel terkini ini lebih bagus sebab pendapatan boleh di perolehi dengan lebih mudah dan berpanjangan.

Lagipun sapa tak nak bila di sini kita bagi 100% payout dari nilai PV … wow memang terbaik tu.

Selepas kenyang dan mendapat ilmu baru, aku minta diri nak balik sebelum waktu asar melabuhkan tirainya. Bisnes bisnes jugak, solat mesti dan wajib. Alhamdullilah, jalan arah ke utara tidak jem jadi sempat aku bersolat asar …

Satu lagi biasanya bila aku balik dari meeting … adalah call ataupun sms dan whatsapp aku terima. Kali ini ada orang call nak order pek asas iaitu Ganoderma dan excellium. Dapat info dari internet katanya. Alhamdulllilah … rezeki keluar bermeeting la ni dengan izin Allah.

Jom sesapa yang nak tahu bagaimana dengan Insentif B2B anda boleh jana income RM1,000 – RM10,000 setiap bulan dengan hanya makan, minum dan gosok gigi … bolehlah layar web nexgen139 dengan klik di sini atau sila hubungi saya Kaz di 011-16746546 . Saya kongsikan rahsia buat duit dengan Gano Excel yang sudah bertapak di 70 buah negara dan berada di pasaran sejak 22 tahun lamanya.

Salam Sukses dan salam hormat dari saya !

RCA Kaz  @HomeBizDaddy

 

 

 

 

 

*******

Did you like this? Share it:

2 Responses so far.

  1. Agen Sabung Ayam says:

    Saya lagi mencari obat herbal untuk
    mengatasi penyakit diabetes dan
    kolestrol.


Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Panggilan percuma se

Salam hormat buat pengunjung blog ini. Hari ini Ahad, jadi ...

Tempahan Tat Nenas R

Mood raya dah kan? Yang pasti biskut raya dan juadah ...

Gano Excel Leaders M

Semalam 19hb. Mei 2017 telah di adakan satu perjumpaan Pemimpin ...

Gano Excel Malaysia

Salam sejahtera semua ! Lama saya tidak dapat update blog ini. ...

Home Meeting Gano Ex

Salam hormat semua. Malam ni saya nak update sikit la ...

Twitter updates

No public Twitter messages.