Khairulaza.com

Tell story, drink coffee & make money online !

image_pdfimage_print

Baru-baru ini saya di perkenalkan kepada sebuah syarikat MLM yang bertapak di Canada dan akan memulakan perniagaan MLM mereka di Malaysia seawal bulan Jun 2012 ini.

Syariktnya ialah Organo Gold yang di terajui oleh CEO nya iaitu Bernie Chua. Nama tersebut saya masih ingat dulunya telah membawa sebuah syarikat MLM Malaysia iaitu Gano excel ke Filipina, Canada dan USA.

Sekarang Organo Gold yang bermula pada 2008 sudah menjadi salah satu syarikat MLM yang paling pesat berkembang dengan melebarkan sayapnya ke 15 buah negara. Malaysia bakal menjadi negara yang ke 16.

Bercakap tentang Organo Gold memang produk yang amat saya sukai iaitu KOPI. Dan bukan semata-mata kopi biasa tetapi KOPI kesihatan ! Saya memang seorang yang suka minum kopi especially kopi gano jika singgah di mana-mana R and R semasa menjalankan bisnes.

organo gold malaysia cafelatte

Apabila di perkenalkan 3 hari yang lepas dengan Organo Gold Malaysia, saya dapat rasakan produknya memang tidak menjadi masalah untuk saya kerana ianya adalah kopi dan kopi dari ganoderma juga

Di Organo Gold semua orang mampu minum kopi 3x sehari atau beberapa kali di rumah, kerana ianya lebih murah tetapi pada kualiti yang setanding dengan yang terdapat di starbucks dan lain-lain. Harganya pula  hanya dari sekitar RM30 ke RM35 SEKOTAK (30 sachet atau 20 sachet ikut jenis kopi).

Bagi yang punya warung/kedai/restoran inilah peluang terbaik..Jual pada RM2-RM2.50 secawan….PASTI PELANGGAN SUKA dan keuntungan juga lumayan.

Berdasarkan info terkini Turnover Organo Gold adalah di anggarkan USD100 million walupun baru 3 tahun bermula. Sila  Rujuk Direct Selling News Feb 2012 (Vol 8, Issue 2).

Ini adalah perniagaan MLM sebenar, Sekiranya anda pernah gagal MLM atau mencari peluang yang berisiko rendah dan ingin menyertai syarikat international,stabil dan boleh pergi lebih jauh dan fokus kepada 1 produk sahaja, kami amat mengalu-alukan kehadiran anda di Organo gold Malaysia.

Ini mungkin syarikat MLM yang boleh membawa anda untuk mencipta kejayaan. Yang pastinya  setiap cawan kopi Organo Gold yang dinikmati oleh setiap orang, pastikan anda mendapat faedahnya melalui komisen yang lumayan.

Dengan sistem yang telah dibuktikan dan keinginan untuk berubah dan memajukan diri, anda mampu mencapai pendapatan RM10,000 ke atas sebulan di dalam masa 3 bulan dengan kerja berpasukan yang luarbiasa bersama kami.

Jika anda berminat menjadi PERINTIS Organo Gold Malaysia sila hubungi Khairul di +6 012-5396213 untuk maklumat lanjut.

Ringkasan pelan pemasaran Organo Gold :

1) Keuntungan Runcit ( 50%-500%) (Beli Harga Pemborong-Jual pada harga runcit)
2) Fast Track Bonus (Dapat kan bonus USD150 UNTUK SETIAP PAKEJ DIJUAL-SETIAP MINGGU)
3) Kuasa plan Binary-Bonus Bulanan
4) Uni-Level Bonus (Bulanan hingga Generasi ke 1- 9)
5) Uni-Level Matching Bonus (Bulanan)
6) Leadership Bonus ( Bulanan)
7) Global Pool (Setiap 3 bulan)
8) Benz Club(Tabung Kereta Mewah)

Keseluruhan payout hampir 80%

Kemudahan perniagaan.
1) 12 bulan Back Office
2) Kit Perniagaan
3) Risalah/Borang/Brochures
4) Pelbagai sample produk

Motto
“It’s Simple, It’s Easy, It’s Coffee”

organo gold cafe supreme

Di antara 10 orang yang berpendapatan tertinggi di dunia (Lebih usd4juta sebulan) di dalam industri MLM (Setakat Feb 2012), 4 dari mereka ialah bernaung di bawah Organo Gold, walau usia perniagaan ini baru berusia 3 tahun lebih.

Berminat sila hubungi Khairul di +6 012-5396213 untuk info lanjut dan peluang terbuka luas untuk menjadikan Organo Gold sebagai landasan anda mencipta kejayaan dan merealisasikan impian anda ! Atau sila layari laman web organo gold dengan klik di sini .

Inginkan sampel Kopi Organo Gold? Dapatkan Cafe Latte sampel secara percuma ! SMS kepada Khairul di 012-5396213 dengan informasi di bawah :

Nama <> Alamat <> Cafe Latte Free atau sila mendaftar secara online dengan klik di sini untuk sampel kopi Organo Gold secara percuma !

TERHAD !

organo gold king

Did you like this? Share it:

20 Responses so far.

  1. mohd ayup says:

    tell me more

  2. Abidin Ramli says:

    Tuan,

    Bagaimana pula dengan kes saman Cikgu Jaafar RM27 juta terhadap Gano Excel/. Dengar cerita GE nak buat selesai kat luar court tapi dia tak mahu.

    Begitu juga kes saman Jay Nolland (Co Founder) dan ramai ahli2 Organo Gold kat US terhadap syarikat baru ni. Nampaknya perkataan Gano tak abis2 ada kes saman.

    Cam ner ni tuan?

  3. mazlichapla says:

    kami akan lancarkan promosi besar2an dalam team borneo kami…organo gold..akn pcah market di sabah dan kami akn ke indonesia..jom join group kami..

  4. hashim says:

    ya saya minat utk join

  5. sy berminat gabung, sy orang Yogyakarta – Indonesia.. bisa bantu saya?
    call me @ +62 8574 388 1818

  6. Khadam Husain Bin Syed Mohd says:

    Asalam’mualaikum Khairul

    Could u be kind enough to email me the cost involve in becoming a distributor for organo coffee.

    TQ

  7. rusydi rasid says:

    aku mau jadi jutawan la mcm ni…..

  8. mamat says:

    bgtau la sy…mcm mana nak join

  9. norman says:

    Kopi Koperasi KEMUDIK Berhad , Kedah

    Assalamualaikum tuan/puan,
    KOPI KEMUDIK
    Mohon pasarkan Kopi KEMUDIK . Penghantaran melalui pos.
    Pembayaran secara bank-in atau cek.
    Kopi KEMUDIK
    Koperasi Permodalan Melayu Wilayah Kuala Muda/Sik Kedah Berhad
    5 dalam 1

    ( Gula Halus , Krimer Bukan Tenusu , Kopi Segera , Habbatus Sauda , Fiber )

    Kebaikan Fiber / Serat :

    memudahkan proses pencernaan , memperbaiki pembiakan mikroflora yang baik , mengekalkan kesihatan saluran dalaman tubuh dan membantu mengurangkan pengumpulan bahan-bahan yang tidak diperlukan tubuh, khususnya organ dalaman.

    Kebaikan Habbatus Sauda :

    Nabi Muhammad S.A.W. bersabda dalam Haditsnya yang dikutip dari kitab Ash Shahihain
    “Gunakanlah Habbatus Sauda’ kerana di dalamnya terdapat sejenis ubat dari segala jenis macam penyakit kecuali As Sam (maut)” (HR.Bukhari, Muslim)

    RM 20 for 20 sachets

    Postage cost : RM 10
    Total cost : 30

    To order : 017 5503065 Mr. Norman
    Email : neorise2010@gmail.com

    Location : Pekan Sik , Sik , Kedah . MALAYSIA
    http://kopi5campurankemudik.blogspot.com/2013/05/kopi-kemudik.html
    http://kopi5campurankemudik.blogspot.com/
    http://kemudikberhad.blogspot.com/2012/10/koperasi-permodalan-melayu-wilayah.html

    SUSU KAMBING / KOPI SUSU KAMBING / GOAT MILK / GOAT MILK COFFEE
    RM 22 for 20 sachets

    Postage cost : RM 8
    Total cost : 30
    To order : 017 5503065 Mr. Norman
    Email : neorise2010@gmail.com

    Location : Pekan Sik , Sik , Kedah . MALAYSIA
    http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/12/susu-kambing-kopi-susu-kambinggoat-milk.html

    Assalamualaikum tuan/puan,
    KOPI KEMUDIK, SUSU KAMBING, KOPI NANDUK/BIO-ASLI, TANAH LOT
    Assalamualaikum tuan/puan,
    Mohon pasarkan Kopi KEMUDIK .
    Penghantaran melalui pos.
    Pembayaran secara bank-in atau cek.
    Kopi KEMUDIK
    Koperasi Permodalan Melayu Wilayah Kuala Muda/Sik Kedah Berhad
    5 dalam 1

    ( Gula Halus , Krimer Bukan Tenusu , Kopi Segera , Habbatus Sauda , Fiber )

    Kebaikan Fiber / Serat :

    memudahkan proses pencernaan , memperbaiki pembiakan mikroflora yang baik , mengekalkan kesihatan saluran dalaman tubuh dan membantu mengurangkan pengumpulan bahan-bahan yang tidak diperlukan tubuh, khususnya organ dalaman.

    Kebaikan Habbatus Sauda :

    Nabi Muhammad S.A.W. bersabda dalam Haditsnya yang dikutip dari kitab Ash Shahihain
    “Gunakanlah Habbatus Sauda’ kerana di dalamnya terdapat sejenis ubat dari segala jenis macam penyakit kecuali As Sam (maut)” (HR.Bukhari, Muslim)

    RM 20 for 20 sachets

    Postage cost : RM 10
    Total cost : 30

    To order : 017 5503065 Mr. Norman
    Email : neorise2010@gmail.com

    Location : Pekan Sik , Sik , Kedah . MALAYSIA
    http://kopi5campurankemudik.blogspot.com/2013/05/kopi-kemudik.html
    http://kopi5campurankemudik.blogspot.com/

    SUSU KAMBING / KOPI SUSU KAMBING / GOAT MILK / GOAT MILK COFFEE
    RM 22 for 20 sachets

    Postage cost : RM 8
    Total cost : 30
    To order : 017 5503065 Mr. Norman
    Email : neorise2010@gmail.com

    Location : Pekan Sik , Sik , Kedah . MALAYSIA
    http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/12/susu-kambing-kopi-susu-kambinggoat-milk.html

    Kopi Nanduk GOLD
    http://www.bio-asli.com/?id=neorise
    http://www.bioasli.com/?id=neorise
    http://www.tvbioasli.com/?ref=neorise
    http://www.bioasli.co.uk/?ref=neorise
    http://www.prepaid.bioasli.com/?ref=neorise
    http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/12/kopi-nanduk-gold.html

    TANAH LOT
    Assalamualaikum tuan/puan,
    Saya ada tanah lot lidi untuk dijual.
    Tanah Lot Untuk Dijual Di Bukit Selambau, Sungai Petani, Kedah
    Tanah Lot 55′ x 75′ , sesuai untuk tapak rumah atau bangunan. Lokasinya di Bukit Selambau , Kedah iaitu berhampiran Pekan Bukit Selambau, jalan besar Bukit Selambau, 300 meter di belakang Sek. Keb. Bukit Selambau, berhampiran menara telekomunikasi dan kilang kayu.
    Sesuai untuk tapak rumah dan bangunan
    http://hartanahpropty.blogspot.com/2013/11/hartanah-3.html

    http://kemudikberhad.blogspot.com/2012/10/koperasi-permodalan-melayu-wilayah.html
    http://kelasenglishdewasakorporatveteran.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/norman.hashim


Subscribe to email feed

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Youtube

Ameen clixster menaw

Anda pernah dengar telco prepaid Clixster ? Jika YA, bagaimana ...

Nak buat duit sampin

Rata-rata kita tahu ramai yang memiliki telefon bimbit. Malahan, pengguna ...

Dapat panggilan Perc

Clixster mobile adalah salah satu platform telekomunikasi prepaid yang di ...

Ameen Clixster bisne

Pada bulan Mei yang lepas semasa saya sedang membuat pencarian ...

Menjalankan bisnes H

Ramai yang berimpian untuk menjalankan perniagaan sebagai salah satu landasan ...

Twitter updates

No public Twitter messages.